9.2.2015

Viikonlopun hetkiä * Weekend moments

 
Lauantaiaamun aloitin siivoamalla. Tartun luuttuun harvemmin (tiedän, ole aika onnekas!), yleensä Siippa siivoaa meillä torstaina tai perjantaina kylpyhuonetta ja keittiötä lukuun ottamatta, jotka minä hoidan), mutta tällä kertaa minä hoidin siivoushommat lauantaiaamuna kokonaan hänen ollessaan kurssilla. Pölyhuiska on oikeasti käytössä, sillä saa näppärästi pölyteltyä. 
 
Normally Husband does the cleaning on Thursday or Friday, but this time I started my Saturday by cleaning.
 
 

 
 
 
Vasta siivottuani tein aamiaista. Puuron sijaan söin vaihteeksi laten kera tummaa leipää avokadon ja Kööpenhaminan Torvehalleilta maustekauppiaalta ostamani hummusmausteseoksen kanssa.
 
Only after cleaning I made breakfast; avocado on rye with hummus spice mix I bought from Copenhagen.
 


 
Iltapäivällä kävin moikkaamassa kälyäni. Hän oli tehnyt suloisia kerrostarjottimia paitsi somistukseen, myös myyntiin.
 
In the afternoon I went to see my sister in law. She had made adorable tiered dessert stands. Not just for windowe display, but also for sale.


 
Kävin myös kiertelemässä vähän kaupoissa katsomassa kevätuutuuksia,
yksi harkittu juttu lähti mukaankin. Siitä myöhemmin.
 
Kevytuntuvatakilla pärjäsi hyvin, kun kaulaan oli kiedottu muhkea huivi ja päässä oli lämmin pipo.
 
 
I also took a little tour trough shops to check early spring fashions I also made a well thought buy, but  more about that later on.
 
A light weight down jacket was warm enough, accesorized with a big, warm cashmere scarf and beanie.


 
Lauantai-iltaan kuului myös kynttilän valoa ja viiniä juuston kera. Perelada 5 Fincas-viinin poimin ihan mielijohteesta Alkon hyllystä, oikein mukava, mehevä tuttavuus.
 
 
On Saturday evening we enjoyed candle light and a good wine I had randomly picked to accompany wine.




Kokeilin viikonloppuna hapatetun pataleivän tekoa. Hieman erilainen, mutta yhtä maukas maku kuin tavallisessa pataleivässä. Resepti tulee blogiin myöhemmin.

I baked a sour dough Dutch oven bread. A slighty different, but equally delicious as the normal Dutch oven bread. Recipe will follow later on.


 
Sunnuntaijälkkäriksi tein possettia, tällä kertaa jamaikalaisesta ugli-hedelmästä. Hedelmän maku oli miedompi kuin oletin. Olin odottanut vähän terävämpää makua. possetista tuli silti herkullista.
 
Sunday dessert was ugli posset




Ulkoillakin ehdittiin. Sunnuntai oli aurinkoinen, mutta navakan tuulinen.We also had time to be outdoors. Sunday was sunny, but windy & chilly.

 


Viikonloppuna myös tuulettelin ja silittelin vaatteita Pariisin messureissua varten, jonne lennän tänään.
 
During weekend I also aired & ironed clothes for business trip to Paris where I am flying this morning.


2 kommenttia :

  1. Sinä onnellinen - mies siivoaa ja pääset Pariisiin;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka hotellini on Luxembourgin puiston luona, "varsinainen Pariisini" ovat kaukana keskustasta sijaitsevat messukeskukset junaradan varrella... Tänäänkin suuntasimme välittömästi kentältä messuille ja kaupunkiin tulimme illalla puoli kahdeksalta. Kävin pikku kävelyllä ja ostoksilla suosikkipharmaciessani. Ennen nukkumaan menoa pitäisi vielä setviä 74 lukematonta sähköpostiakin...

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.