2.5.2015

Kurkku-melonigazpacho * Cucumber water melon gazpacho


 
Vappuaaton alkuruoaksi valmistin nopean kylmän keiton.

Tätä raikasta keittoa tulee varmasti tehtyä uudestaankin kesähelteillä. Se on nopea valmistaa arkena, mutta sopii hyvin myös vieraille tarjottavaksi alkuruoaksi.
 
Kurkku-melonigazpacho
 
1/4 pienestä vesimelonista kuutioituna
½ kuorittua kurkkua kuutioituna
½ tl shirachaa tai tabascoa
½ tl worchestershirekastiketta
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
 
Aja ainekset sileäksi blenderissä. Mausta turkkilaisella jugurtilla ja pestolla.
 
 
 
On May Day eve I made a quick sold cucumber water melon soup.
 
This fresh soup is ideal for hot summer days. It's makes, a quick, light week night dinner, but can also be served as starter.
 
Cucumber water melon gazpacho
 
 
1/4 of a small water melon, cubed
½ peeled cucumber, cubed
½ tsp shiracha or tabasco
½ tsp Worchestershire sauce
salt
pepper
 
Blend all ingredients in a blender. Serve with Turkish yogurt and pesto.
 
 

2 kommenttia :

  1. Kiitos tästä reseptistä :) menee kokeiluun!

    VastaaPoista
  2. Onpahan kaunis ruoka <3 Kivaa viikonloppua Lumo <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.