7.5.2015

Vadelmaveneellä ruokapöytään * A fruity side order

 
 

Tällä kertaa ei matkata vadelmaveneellä Hankoon, vaan ruokapöytään.

Hedelmät ja marjat tuovat silmänruokaa ja väriä lautaselle, niiden makeus & kirpeys komppaavat loistavasti monia ruoka-aineita.

Tässä kasasin Cosmo-salaatin lehteen vesimelonia ja vadelmia, päälle ripottelin unikonsiemeniä. Siippa hihkaisi annoksen nähdessään "Vadelmavene!". Yhdestä pariloidusta entrecote-viipaleesta riitti hyvin kahdelle, lisäksi vielä grillattu vuohenjuustoviipale ja valmista artisokkatahnaa.


Fruits and berries accompany greatly many foods, so I often have them in my salads.

Here I filled a salad leaf wit raspberries and water melon and topped them with poppy seeds. One entrecote beef with grilled goat cheese and artichoce purèe was big enough for two.
 


 

 

8 kommenttia :

  1. Nams - ja kiitos tämän päivän ruokavinkistä - eli vuohenjuustoa löytyy tänään minunkin ruokalautaseltani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vuohenjuuston suolaisen kirpeä maku sopii hyvin marjojen ja hedelmien kaveriksi.

      Poista
  2. Aika herkullinen vadelmavene :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veneen voi tietysti lastata pilkotuilla vihanneksillakin.

      Poista
  3. Onpas tosi hauska idea! Tämä täytyy muistaa kesällä. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmavene sopii keventämään vaikka kesäistä grilliateriaa.

      Poista
  4. Nää sun ruuat on kyllä jotain niin kaunista ja kekseliästä, että on pelkästään jo visuaalinen nautinto ja taatusti vielä hyvää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon siihen, että ruoan pitää myös näyttää hyvältä. Värikkäät marjat ja vihannekset ovat paitsi terveellisiä, myös herkullisia ja kauniita.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.