6.2.2016
Banaaniohukaiset kanelipäärynän kera | Banana panckes with cinnamon pears
Katselin toissa viikonloppuna postauksia kesältä ja silmiini osui banaaniohukaiset, joita silloin syötiin tuoreiden marjojen ja turkkilaisen jugurtin kanssa. Banaaniohukaisten himo iski välittömästi, pakkohan niitä oli tehdä sunnuntaina aamiaiseksi. Korvasin marjat päärynällä, tammikuu kun ei ole marja-aikaa.
Paistoin kuoritun, kuutioidun päärynän pienessä voinokareessa, ohukaiset tarjottiin paistetun päärynän, kaneliripauksen ja ihanan, aromaattisen timjaminkukkahunajan kanssa, jota sain jouluksi kreikkalaiselta päämieheltämme. Herkullista!
Banaaniohukaisten resepti täällä. Tällä kertaa korvasin puolet jauhoista kaurahiutaleilla ja ajoin taikinan sileämmäksi tehosekoittimessa.
I looked trough my blog posts from last summer and saw my post on banana pancakes. It inspired me to serve them the next morning, this time with cubed pear sauteed in teaspoon of butter, pinch of cinnamon and lovely, aromatic Greek thyme flower honey.
Banana pancake recipe here. You can substitute ½ of flour with rolled oats.
Näyttää ihan tavattoman hyvältä ♡
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
Ja olikin sitä!
PoistaMaistuisi juuri nyt kyllä mullekin ja tuo kahvi myös. <3
VastaaPoistaKahvi sulle taitaakin maistua aina. Latte on sellainen arjen luksus kotonakin tehtynä.
PoistaHeippa :)
VastaaPoistaTämä menee kokeiluun ehdottamasti! Banaanilettujen kokeilu on ollut pitempään jo suunnittelulistalla.
Kivaa viikonloppua!
Nämä ovat helppotekoisia, kannattaa kokeilla joku viikonloppu.
PoistaMenee taatusti kokeiluun! On niin herkullisen näköinen että <3
VastaaPoistaKiitos Souliina!
PoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Poista