Talven syvät maut ja täyteläiset haudutetut ruoat ovat nyt saaneet väistyä kevään kepeiden makujen ja miltei raakana nautittavien ruokien tieltä. Erilaisia salaatteja tekee nyt mieli.
Salaatissa ei aina tarvitse olla salaatinlehtiä. Salaatin voi koota myös yrteistä, pähkinöistä, vihanneksista ja marjoista tai hedelmistä sekä juustosta. Kastikkeeksi pähkinävinaigrettea, pestoa tai oliiviöljyä ja balsamcoa. Simppeli lounas tai kevyt illallinen syntyy helposti.
*saatu blogin kautta testiin. Alkoholia koskevat kommentit joudun poistamaan alkoholilain takia, mutta kommentit erittäin tervetulleita.
Dry, fruity Hardys Bin 141 Colombard Chardonnay matched goat cheese salad nicely*.
Ihan täydellinen salaatti tällaisen aurinkoisen päivän päätteeksi kera viinilasin! Söin pari päivää sitten vuohenjuustoa pitkän tauon jälkeen ja voi kuinka hyvältä se taas maistuikaan. Talvella oli sinihomejuustohimo, nyt vaihdetaan näihin laatuihin, joita voi grillata!
VastaaPoistaIhan parasta! Salaateissa vaihtelen, vuohenjuustoa, auraa tai halloumia. :) Aurinkoa viikonloppuun Lumo <3
VastaaPoistaNämä sun kuvat on niin ihania. Näyttää niin upealta ja varmaan maistuukin.
VastaaPoista