Aprikoosit ovat saapuneet kauppoihin. Tein helppoa tomaattimozzarellasalaattia, jota tarjosin ulkofilepihvin ja täyteläisen Hardys Nottage Hill Shirazin* kera. Aprikoosisalaatti ei kaivannut edes kastiketta, hain vain metsästä hieman ketunleipää somisteeksi. Kyllä kesäruoka on helppoa!
Apricots are in stores now. I made an easy apricot mozzarella salad and served it with beef ad full bodied Hardys Nottage Hill Shiraz* red wine. Salad didn't even call for dressign. I just foraged soem wood sorrels as decoration. Summer food is so easy!
Viini saatu testiin maahantuojalta/Wine received trough blog
Olipas herkullisen näköistä, nam.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa, jos en oo pyytäny jo 10 kertaa. :)
Hyvää torstai päivää sulle.
Kiitos. Totesinkin jo aiempaan kommenttiin, että menossa on tavarankarsintaoperaatio ja omiakin tuikkukuppeja on menossa kiertoon, joten tällä kertaa passaan arvonnan.
PoistaIhanan näköinen annos <3
VastaaPoistaTuoreet aprikoosit ovat niin maukkauta!
Onpas herkullisen näköistä , nam!
VastaaPoistaMaiskista - kiitos vinkistä: enpä olisi tuotakaan yhdistelmää itse hoksannut! Aprikoosit ovat tähän asti päätyneet suihin sellaisinaan, tortuissa tai kiisseleissä;)
VastaaPoistaAurinkoa ja iloa kesäkuuhun sinulle!