2.6.2016

Aprikoosimozzarellasalaatti | Apricot mozzarella salad











Aprikoosit ovat saapuneet kauppoihin. Tein helppoa tomaattimozzarellasalaattia, jota tarjosin ulkofilepihvin ja täyteläisen Hardys Nottage Hill Shirazin* kera. Aprikoosisalaatti ei kaivannut edes kastiketta, hain vain metsästä hieman ketunleipää somisteeksi. Kyllä kesäruoka on helppoa!



Muistathan myös ARVONNAN, voit voittaa vuoden leivontatarvikkeet.


Apricots are in stores now. I made an easy apricot mozzarella salad and served it with beef ad full bodied Hardys Nottage Hill Shiraz* red wine. Salad didn't even call for dressign. I just foraged soem wood sorrels as decoration. Summer food is so easy!

Viini saatu testiin maahantuojalta/Wine received trough blog

5 kommenttia :

  1. Olipas herkullisen näköistä, nam.
    Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa, jos en oo pyytäny jo 10 kertaa. :)
    Hyvää torstai päivää sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Totesinkin jo aiempaan kommenttiin, että menossa on tavarankarsintaoperaatio ja omiakin tuikkukuppeja on menossa kiertoon, joten tällä kertaa passaan arvonnan.

      Poista
  2. Ihanan näköinen annos <3
    Tuoreet aprikoosit ovat niin maukkauta!

    VastaaPoista
  3. Onpas herkullisen näköistä , nam!

    VastaaPoista
  4. Maiskista - kiitos vinkistä: enpä olisi tuotakaan yhdistelmää itse hoksannut! Aprikoosit ovat tähän asti päätyneet suihin sellaisinaan, tortuissa tai kiisseleissä;)
    Aurinkoa ja iloa kesäkuuhun sinulle!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.