17.6.2016

Yksisarvisia ja sateenkaaria Taste of Helsingissä | Mindblowing Taste of Helsinki


Sää ei suosinut suunnatessamme eilen illalla Taste of Helsingin avajaisiin* Siipan kanssa. Samppanjalasi kädessä ja herkkuja lautasella sade ei kuitenkaan haitannut. Kumisaappaat olivat kuitenkin kovaa valuttaa kulkiessamme telttojen väliä festivaalialueella.

Taste of Helsinki food festival* started yesterday in rain. Bad weather did not bother us, delicious food and Champagne made living easy.


 Bistro O Matin haukiburger -vol 2- noussee aiempien vuosien tapaan yhdeksi festivaalikansan suosikiksi.

 Bistro O Mat's Pike burger will be one of the top three dishes in Taste of Helsinki 2016.



 Kolmon3n oli myös käyttänyt haukea, sitä oli ihanassa rapsakassa tempurassa. Pääruokana ravintola tarjoili kirsikkasavustettua härän kylkeä.


Kolmon3n had also used pike; it was served in tempura with pickled cucumber and horseradish sour cream

Their main dish was cherry smoked rib of beef, potato and red onion


Murulta maistelimme nimikkoannosta, valikoituja leikkeleitä


Muru's signature dish was charcuterie selection





Pastorin Chipirones-mustekala-annos oli rapean ja sopivan tulisen yhdistelmä.

Pastor's Chipirones combined crispy octopus and fermented chili.


Tallinnalaisen Ö:n Saarenmaan hirvi suli suussa, lautanen näytti taiteelliselta vielä huolellisesti kaavittunakin.


Restaurant Ö came from Tallinn, Estonia. Their Saarenmaa elk melted in my mouth









Viinejä oli tarjolla usealta toimittajalta. Maistelimme muutamia kiinnostavia uusia tuttavuuksia.

Wine selection was wide.



Pankin räjäytti kuitenkin lopuksi syömämme Kolmos3n Sekamelska ja sen parina nautittu Sukulan viinipisteen Braida Brachetto d'Acqui. Mikä makupari! Siipan mukaan yhdistelmä vei johonkin mystiseen paikkaan, jossa oli yksisarvisia ja sateenkaaria...

Lauantaina uudestaan. Toivottavasti sää on parempi. Ja jos ei ole, ollaan sitten katosten alla nauttimassa ihanista annoksista.

Our favorite food pairing was Kolmon3n's sweet mess with Braida Brachetto d'Acqui. Husband told the combination took him to a mystic place with unicorns and rainbows...

We'll be back on Saturday. Hope weather will be more in our favor.














*Pääsyliput, alkujuoman ja 10 markkaa tarjosi Taste of Helsinki




*Entrance, glass of Champagne and 10 marks courtesy by Taste of Helsinki





8 kommenttia :

  1. Onpa ihanan näköisiä annoksia.
    Oikein mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. En uskaltanut tuonne lähteä, kun en tiennyt, että olisiko siellä ollut minulle mitään ;) Näyttää kyllä hyvältä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin olisi sinullekin löytynyt syötävää.

      Onneksi huomiseksikin on kutsu, pääsee herkuttelemaan uudestaan, ehkä myös itsekin kokkaamaan.

      Poista
  3. Voi hitsi kun jäi yksisarviset nyt kokematta ajan puutteen vuoksi. Herkuilta näyttää.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yksisarvisten maailmaan vievään kombo oli kyllä parasta pitkään aikaan!

      Poista
  4. Nyt on hyvännäköistä...mmmm...odotan jo tätä iltaa!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.