Hernehummus | Pea hummus


Hummuksen teen aina valkopavuista, pidän niiden mausta enemmän kuin kikherneen. Tämä hernehummus on ihan perusreseptin mukaan tehty, heitin vain joukkoon kourallisen herneitä makua ja väriä antamaan.



Toin Hong Kongista käsimatkatavarassa huolellisesti pakattuna neljä erilaista mustavalkoista kulhoa, jotka ostin hyvin edullisesta jonkinlaisesta pop up -varastomyynnistä. Sittemmin olen nähnyt ihan samoja blogeissa ja instassa ympäri maailman; Stockallakin näitä oli myynnissä. No, minulle nämä ovat aina "Hong Kongin kulhot".


I make my hummus always of giant white beans. To me the taste is more rounded than in chick pea hummus. For this green pea hummus I just tossed a handful of green peas with other ingredients.

I bought black and white bowls in Hong Kong and carried them home home carefully wrapped. Ever since I have seen the same bowls in shops of Helsinki, in blogs and instagram. Well, to me these will still always be " the Hong Kong bowls".







5 kommenttia :

  1. Hyvältä näyttää, vois tehä.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6)arvontaan mun blogissa.
    Mun blogiin voi nyt liittyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hummus on hyvää ja helppo valmistaa, kannattaa siis kokeilla.

      Poista
  2. Välillä herää kysymys - elätkö syödäksesi. Uskomatonta, että joku jaksaa/viitsii taikoa koko ajan jotain syötävä, siis milloin mistäkin. Keskustan koiran pissa kukista yms.
    Unohtuiko 5/2 dietti jo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei parahin anonyymini, oletkin edelleen hengissä! Hieman kyllä hämmästelen, että vaivaudut blogiini ilmeisesti useinkin, kun sisältö ei kuitenkaan miellytä...

      Ruoka on minulle tärkeää, hyvistä aineksista alusta asti tehden. Miksi söisin huonosti, kun voin syödä maukastakin. Myös niinä paastopäivinä eli 5:2-paastolla ollaan edelleen jo pitkälti neljättä vuotta, kaksi paastopäivää viikossa.

      Olen kekseliäs ruoanlaitossani ja mielelläni käytän luonnon antimia. Keskustasta en tosin villiruokaa kerää vaan samoilta puhtailta mailta kuin helsinkiläisravintoloiden huippukokitkin.

      Syöt itse ilmeisesti eineksiä, mutta oletko ajatellut että ketut, linnut, hirvet, myyrät, peurat ja muut eläimet mellastavat maalaismetsissä ja pelloilla, mitähän sieltä kerätystä sadosta löytyykään 😉

      Poista
  3. Kauniit kuvat ja nuo kulhot ovat ihanat ! Kiva idea kokeilla herneitä hummukseen.

    Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.