Meillä syödään hedelmiä muutenkin paljon ympäri vuoden, mutta kesällä niiden syönti vain yltyy. Etenkin vesimelonia, nektariinia ja aprikooseja tulee hankittua.
Näyttävä tarjoilu syntyy helposti kovertamalla vesimeloni tyhjäksi, paloittelemalla hedelmäliha ja lisäämällä muita hedelmiä ja marjoja hedelmäsalaatin joukkoon ja koristelemalla mintun lehdin. Ei tule kulhoakaan tiskattavaksi. Kuumana päivänä hedelmäsalaatin voi valmistaa etukäteen ja laittaa jääkaappiin odottamaan ruokailijoita ja viilentymään.
An easy way to serve fruit salad is to carve a water melon and serve fruits in the water melon "bowl".
Wau ja slurps! :P
VastaaPoistaNamia se olikin!
PoistaHedelmäsalaatti on meidän kesän iltapalaherkku!
VastaaPoistaIhanalta näyttää sinunkin salaattisi ja kiva idea käyttää vesimelonia kippona.
Mukavaa viikonloppua Lumo <3
Vesimelonia leikatessani tuli mieleen joku kuva vesimeloni tarjoamisesta kuorestaan, täytyihän sitä sitten kokeilla. Kivaa viikonloppua!
PoistaTuo eka kuva on magee!! Ihanat värit.
VastaaPoistaKiitos! Ohjeistin omaa ammattikuvaajaani mitä kuvassa pitäisi näkyä ja hyvinhän hän onnistui!
PoistaSöin juuri melonia tätä julkiessani ..... slurps! Sopivat niin kesään ja tuo kuorikulho on oiva idea.
VastaaPoistaKirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaRakastan vesimelonia vielä enemmän kuin suklaata. :) Tuo ylin kuva on aivan napakymppi, mikä värien sinfonia! :)
VastaaPoistaEnemmän kuin suklaata - se on aitoa rakkautta😊
Poistavoi mikä kaunokainen <3 tuo eka kuva on ihan napakymppi!
VastaaPoistaTuli aika kiva kuva - ja ihana iltapala
VastaaPoista