10.9.2016

Ravunpyrstöjä ja raakamakkaraa | Shrimp tails and sausages

 Olin ostanut purkillisen ravunpyrstöjä ja ajatellut käyttää niitä pasta-annoksiin, kun Siippa tuli kotiin Fredan lihakaupasta ostamiensa mausteisten Merquez-makkaroiden kanssa. Rapuja tarjottiin siis makkaran kanssa surf and turf-henkeen. Niitä tosin riitti pastan kanssa syötäväksikin seuraavana päivänä. Superhelppo rapupasta resepti tulee blogiin myöhemmin.

Mitään varsinaista reseptiä en julkaise, ruoka oli niin yksinkertaista; keitetty tuore maissi tarjoiltiin paistetun raakamakkaran kanssa (muista pistellä makkaran kuoreen reikiä ennen paistamista, etteivät ne halkeile paistuessaan) ja pannulla hetkeksi käytettyjen ravunpyrstöjen kanssa. Todella nopeasti ja helposti valmistuvan aiolin resepti täällä.



Syksyn tullen täytyy taas kaivaa lihamylly ja makkarasuulake esiin ja ryhtyä makkaratalkoisiin, lupasimmehan jo keväällä yhdelle ystävälle makkarantekokurssin luonamme. Kotitekoiseen Merquez-makkaraankin löytyy hyvä resepti, valmistimme niitä Kodin Kuvalehdessä julkaistuun makkarajuttuun pari vuotta sitten.



A simple dinner; merquez sausages (this time from butcher, but I have also made them myself) served with shrimp tails, corn and aioli.

4 kommenttia :

  1. Merquez makkarat on niin hyviä ja minä suosin juuri niitä tulisempia vaihtoehtoja. Ollaan paistettu makkaroita ja tehty dippi jogurtista. Bataattiranet sopii myös makkaroiden kanssa erinomaisesti. No niin, nyt alkoi tekemään mieli noita merquezeja :D

    VastaaPoista
  2. Oi - maustetut makkarat: nyt tuli nälkä vaan eipä ole makkaroita mailla eikä halmeilla;)
    Ihanaa viikonloppua, Lumo <3

    VastaaPoista
  3. Nyt tuli nälkä :) Joskus saat pitää mulle makkaratalkoot....

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.