23.12.2009

Royal bowls

 
I will make cranberry semifreddo for dessert for Christmas Eve and serve it in these bowls I bought at Fortnum and Mason in London two years ago.

My semifreddo is extra simple.It can be made days ahead.

4 dl plain fatfree yoghurt
2 dl whipping cream (I use "light" version)
3 tsb running honey or to taste
2 dl crushed cranberries

Whip the cream and mix all ingredients. Freeze and serve like ice cream.

Jouluaaton jäkiruoaksi teen karpalosemifreddoa. Tarjoan sen näistä kulhoista, jotka ostin Fortnum & Masonilta pari vuotta sitten.

Semifreddoni on hyvin helppo valmistaa. Sen voi tehdä jo päiviä ennen pakkaseen
 
4 dl maustamatonta jugurttia
2 dl vispikermaa (itse käytän kevytversioita)
3 rl juoksevaa hunajaa (tai maun mukaan)
2 dl musrkattuja karpaloita

Vatkaa kerma aj sakoita muihin aineksiin. Pakasta aj tarjoa hieman pehmenneen kuten jäätelö.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.