2.6.2010

Pesto chicken with apple, pear salad and blue cheese



Cut pockets under the chicken breast skin, fill with pesto and cover with skin. Bake in oven 200 c for 30 min.
Meanwhile prepare salad; peel and slice an apple and pear, sprinkle lemon juice (prevents fruits from darkening) crumbled blue cheese, toasted pine nuts and basil leves over pear and apple slices.

Leikkaa viiltoja kanan rintaan, täytä pestolla, vedä nahka takaisin kannarinnan päälle. Paista uunissa 30 min 200 asteessa.

Tällä välin valmista salaatti; kuori ja viipaloi omena ja päärynä, pirskota päälle sitruunamehua (estää hedelmiä tummumasta), ripottele sinihomejuustomuruja, basilikanlehtiä ja pinjansiemeniä päälle.

2 kommenttia :

  1. Ihania ruokia taas :) Voi kunpa joku valmistaisi minulle, tai sitten täytyy varmaan ihan itse.... Ingrid

    VastaaPoista
  2. Tekemäni ruoat ovat pääsääntöisesti melko yksinkertaisia ja nopeasti valmistuvia; vaikka nautinkin ruoasta ja ruoanlaitosta, on elämä liian lyhyt vain hellan ääressä seisomiseen...

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.