23.1.2011

Sunday morning

Sunday morning - toasted home made granola muesli (a big lot will last for about a month when stored in airtight containers), baked rustic bread, enjoyed newly blooming orchids and pink tulips, made an omelette... slow morning with newspapers and home made breaksfast.  A perfect start for a day.

Sunnuntaiaamu - paahdoin pellillisen kotitekoista mysliä (erä kestää noin kuukauden päivät kun sen säilöö ilmatiivissä astioissa), leivoin eilen nousemaan jätetystä taikinasta rustiikkisia patonkeja, paistoin munakkaan. Rauhallinen aamu sanomalehden ja kotitekoisen aamiaisen kera. Täydellinen alku päivään.

5 kommenttia :

  1. Meillä alkoi ihana, rauhallinen aamu croisanttien paistamisella :)

    Ihanaa sunnuntaita sinne!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavan herkullisen näköistä! Nam!

    VastaaPoista
  3. Olet vallan mainio kokki - luin monta postausta taaksepäin. Muutenkin blogisi on ihastuttavan taitavasti tehty!

    VastaaPoista
  4. Oh that sounds like pure bliss!
    I love a quiet and lazy weekend breakfast that lasts for a long time.
    Slow eating, re-fill of coffee, the paper with all the yummy weekend supplements.. Aaahhh!

    Hope Winter is slowly loosing its grip up there. We're finally enjoying proper Australian Summer weather with mid 30C and sun.
    Can one ever tire of beach life?

    Kramar
    xx Charlotta

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihanalta sunnuntaisi kuullostaa, aika samanlaiselta kuin omani :)
    Patongit näyttää kyllä aika ihanilta, tykkään kun ne on tuollaisia rosoisia!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.