Sydney inspired muesli

I had home made muesli with yoghurt and berries for breakfast in many cafes in Sydney. They tasted so good, that I was inspired to make muesli my self the day we came home.

You need rolled oats, almond flakes, pumpkin seeds, raisins, dried apricots cubed, honey and canola oil.

Mix oats, almonds, pumpkin seeds on a baking tray. Mix canola oil and running honey and mix wiht oat mix.

Toast in 200 C oven for 15-25 min, mixing every five minutes. Let cool, mix in raisins and apricots.

Store in airtight jar.

Söin lukuisissa Sydneyn kahviloissa itsetehtyä mysliä, jugurttia ja marjoja aamiaiseksi. Ne olivat niin hyviä, että innostuin tekemään itse mysliä heti samana päivänä kun tulimme kotiin.

Mysliin tarvitset kaurahiutaleita, mantelilastuja, kurpitsan siemeniä, rusinoita, kuivattuja aprikooseja kuutioituna, rypsiöljyä ja juoksevaa hunajaa.

Sekoita kaurahiutaleet, mantelit ja kurpitsansiemenet uunipellillä, sekoia joukkoon rypsiöljyä ja hunajaa. Paahda 200 C uunissa 15-25 min, sekoitellen joka 5. minuutti.

Anna jäähtyä, sekoita rusinat ja aprikoosit joukkoon. Säilytä ilmatiiviissä purkissa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.