14.3.2011

Meringue and ice cream


I saved few of the merinques I made for friends and crumbled them over ice cream the next day. The leftover salty liquorice crumbles I mixed with a drop of water and melted them in casserole over medium heat for ice cream sauce. Yum!

Säästin muutaman tekemistäni marengeista ja murskasin ne viikonloppuherkuksi jäätelön päälle. 
Marenkien tekemisestä jäljelle jääneen turkinpippurimurskan sekoitin tilkkaan vettä ja sulatin kattilassa kastikkeeksi. Nam!

3 kommenttia :

  1. Hitsi mitä herkkuja taas:)
    Käytitkö sitä aloe kasvia ihan tosta noin vaan joka sulla aikanaan oli!?! Mitä sä teit sen kans, en tiedä tälläisestä. Mun kuvat oli otettu Kanarialla ja se aloe oli tosi iso mutta olis mielenkiintoista tietää jos ostaisin kotiin aloen miten voin käyttää sitä naamaani. Tiedän että aloesta saa rasvaa mutta en kai mie katkaise ns. lehteä ja valuta maltaa kädelleni ja lykkää naamaa....eller hur!!

    VastaaPoista
  2. Aloeta aikoinaan puristelin suoraan kasvista katkaisemastani lehdestä kasvoille. Ainakaan nuorempana iho ei siitä lainkaan ärsyyntynyt, vaan kosetutui mukavasti.

    VastaaPoista
  3. Mielenkiintoista ja kasvoiko se lehti sit umpeen ettei kuollut koko homma siihen kun sitä vähän pahoinpideltiin!?

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.