29.8.2011

Their version - my version/New York's Hundred Acres flatbread

Hundred Acres flatbread

My flatbread

I  and Husband shared a grilled flatbread as appetizer in Soho's Hundred Acres. I liked this simple dish so much, that made my own version at home. They had used only yellow courgette, greens and cheese, I added yellow peppers and cured ham.

Base is made of a basic pizza dough; make your own or buy ready made. Bake without topping until almost done. Slice thin courgette and yellow pepper slices on top, grill for 3-5 minutes, top with chili flakes, black pepper (and with pinch of salt if you want), shredded mozzarella or your favorite cheese, (ham) and arugula.

Jaoin Siipan kanssa kesällä Sohon Hundred Acres-ravintolassa alkupalagrillileivän. Pidin annoksesta niin paljon, että tein äskettäin oman versioni siitä.
Pohja on tehty peruspizzataikinasta. Tee itse taikina tai osta valmiina. Paista ilman päällysteitä kunnes pohja on miltei valmiiksi paistunut. Siivuta puolikas kesäkurpitsa ja keltainen paprika ohuiksi siivuiksi, levitä pohjan päälle ja grillaa vastuksen alla vielä 3-4min. Päällystä ripauksella kuivattua chiliä ja mustapippuria (ja ripauksella suolaa halutessasi) sekä raastetulla mozzarellalla tai muulla lempijuustollasi, (ilmakuivatulla kinkulla) ja rucolanlehdillä.

2 kommenttia :

  1. Auts ja Ouh! Varmaan maukasta...

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Sen verran herkulliselta kuulostaa, että pitänee kokeilla kotona, kun New Yorkissa ei ole osunut eteen.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.