13.5.2013

Shrimp and avocado pasta with pesto

 


Miltei vastaavan reseptin olen julkaissut viime syksynä, tällä kertaa käytän myös avokadoa.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Katkaravut paistetaan nopeasti molemmin puolin voi-oliiviöljyseoksessa niin että ne saavat väriä, mutta eivät sitkisty. Pesto-ohjeen olen kertonut lukuisat kerrat blogissa. Jos haluaa selvitä tästä ruoasta todella nopeasti (tosin peston voi helposti pyöräyttää pastaveden kiehumista odotellessa), voi peston tehdä aiemmin ja ottaa pakkasesta.

Pestossa pyöräytetyn pastan päälle paistetut katkaravut, kuutioitua avokadoa (molempiin hieman suolaa mausteeksi) ja lisäksi vielä muutama parmesanlastu. Valmista nautittavaksi!

 
Cook pasta according to instructions. Fry shrimp tails quickly in olive oil and butter so that they get some color on both sides, but don't get rubbery.

I have published pesto recipe already few years ago and used it numerous times in other recipes. You can make it in advance and freeze it

Mix pasta with pesto, add shrimp tails, cubed avocado and parmesan flakes.

5 kommenttia :

  1. Oi ja voi näitä sinun ihania herkkuohjeitasi...
    Mukavaa alkanutta viikkoa!
    XX

    VastaaPoista
  2. Voi herranjestas kun on hyvän näköinen annos! Kivan keväinen tapaus, tätä täytyy testata. :)

    VastaaPoista
  3. Hei jos talvilomalle sinne Porvooseen lähdette niin Bistro Sinne, Taidetehtaalla on ehdottomasti lounaan arvoinen paikka. Lähiruokaa, luomua ja ihania makuja. Ja kahville linja-autoasemaa vastapäätä Cafe Cabriole, ehdottomasti parhaat kakkuvalikoimat, siellä on kyllä peruslounastakin.

    VastaaPoista
  4. Aivan upean näköinen pasta, siinä yhdistyvät myös kolme suosikkiani: katkaravut, avokado ja pasta :)

    VastaaPoista
  5. Ihana yhdistelmä katkoja ja avokadoa.... Nams....nälkä mikä ihana tekosyy kokeilla tätä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.