10.7.2013

Bacon sage chicken and wild herb salad

 


Muunnos viimeviikkoisesta ateriasta; broilerinrinta on kääritty salviaan ja pekoniin. Villiyrttisalaatissa on aprikoosia ja mozzarellaa.

Ja nyt silittämään ja valmistelemaan huomiseksi ruokia. Humenna tiedossa on ihana päivä muutamienkin eri ystävien kanssa; lähdemme Fiskarsin antiikkimarkkinoille ja perinteiselle picnicille Billnäsiin joen rantaan ihanan ystäväpariskunnan kanssa. Illalla menemme ravintolan avajaisiin toisten ystävien kanssa.

Tänään tiedossa on silityksen ja kokkailun lisäksi muita kotitöitä ja kesälomaprojektin viimeistelyä. Siitä lisää myöhemmin.


A variation of dinner from last week; chicken breast is wrapped in sage and bacon. There is mozzarella and apricots in the wild herb salad.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.