Tämä 5:2-paaston kevyt illallinen jättää tilaa jälkkärillekin eli kulholliselle hunajamelonia.
Kuori & lohko porkkanat ja palsternakat. Laita vuokaan ja pirskottele päälle hieman oliiviöljyä, sitruunamehua, pippuria ja suolaa. Paahda 200 C uunissa n. 25 min.
Tarjoile isojen valkoisten papujen ja jugurttikastikkeen kera.
Sekoita kastike hienonnetusta säilötyn sitruunan kuoresta ja rasvattomasta maustamattomasta jugurtista.
This light 5:2-fast dinner leaves room for a honeydew melon as dessert.
Peel carrots and parsnips and cut in wedges. Place in a baking dish and sprinkle with a little olive oil, lemon juice, pepper and salt. Roast in preheated oven at 200 ° C for 25 min.
Serve with large white beans and yogurt sauce.
Mix the sauce of finely cut preserved lemon and non-fat plain yogurt.
Tarjoile isojen valkoisten papujen ja jugurttikastikkeen kera.
Sekoita kastike hienonnetusta säilötyn sitruunan kuoresta ja rasvattomasta maustamattomasta jugurtista.
This light 5:2-fast dinner leaves room for a honeydew melon as dessert.
Peel carrots and parsnips and cut in wedges. Place in a baking dish and sprinkle with a little olive oil, lemon juice, pepper and salt. Roast in preheated oven at 200 ° C for 25 min.
Serve with large white beans and yogurt sauce.
Mix the sauce of finely cut preserved lemon and non-fat plain yogurt.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.