Tähän aikaan vuodesta syömme usein ananasta sellaisenaan jälkiruoaksi tai maustettuna salsana ruoan lisäkkeenä. Ananas on näppärä kaivertaa kuorestaan hommaa varten kehitetyllä ananasporalla. Käytämme myös hieman kovemman keskusta ja kuorista raaputetun hedelmälihan. Ne on helppo jauhaa hienoksi tehosekottimessa ja sekottaa tuorepuuron joukkoon.
Ananas-minttutuorepuuro
1 dl kaura- tai neljänviljanhiutaleita
1 pieni banaani
ananaksen keskusta ja kuoresta irtoavat hedelmälihat
1½ dl vettä
1 tl chian- tai pellavansiemeniä
puoli kourallista tuoreita mintunlehtiä
Nyt voit seurata Lumo Lifestyleä facebookissa
We have a pineapple corer, which is very handy to use. People usually toss away the harder middle part of pineapple, but I use it and any excess flesh that can be scraped off the pineapple skin in my overnight oats, I just run it smooth in blender before mixing in the other ingredients.
Pineapple mint overnight oats
1 dl oats
1 small banana
middle part of pineapple and flesh scooped out of skin
1½ dl water
½ handfull of fresh mint
1 tsp chia or flax seeds
Raikas aamupala, nam ☆☆☆
VastaaPoistaKiva ja helppo aamupuuro! Kiitos vinkistä. 🍲☀️
VastaaPoistaPuuro on niin hyvää ja nam ananasta, enpä ole ikinä kokeillukaan. <3
VastaaPoista