Viime viikolla postasin gnocchireseptin. Jos niitä jää yli, gnoccheja voi tarjota myös paistettuna seuraavana päivänä.
Paistetuista gnoccheista saa vaikka näyttävän annoksen vieraille. Gnocchien kanssa tarjosin porkkananaattipestoa, tuota viime kesän trendiruokaa, ketunleipää, syyskuulle asti kukkivan neilikkaruusun terälehtiä, retiisiä, paahdettuja kurpitsansiemeniä ja sinappikaviaaria. Ja jos mansikat näyttävät jo menneen talven lumilta kesän jutuilta, voin kertoa että uuden sadon mansikat ovat olleet nyt elokuussa todella herkullisia.
Sinappikaviaari
½ dl sherryetikkaa
1 dl ruoko/intiaani/kookossokeria
1 tl suolaa
1 dl sinapinsiemeniä
Laita kaikki aineet kattilaan ja keitä n. 15 minuuttia
Fried gnocchi makes even a flashy dish for guests. I served carrot top pesto, new crop strawberries, wood sorrels, roses petals, radish, pumpkin seeds and mustard caviar.
Mustard caviar
1 dl water
½ dl sherry vinegar
1 dl cane / Indian / coconut sugar
1 tsp salt
1 dl mustard seeds
Mustard caviar
1 dl water
½ dl sherry vinegar
1 dl cane / Indian / coconut sugar
1 tsp salt
1 dl mustard seeds
Place all ingredients into a saucepan and cook for approx. 15 minutes
Näyttää herkulliselta ja on sitä varmasti myös! Uudet mansikat nyt elokuussa ovat minusta olleet myös suussasulavis...mums mums...
VastaaPoistaMansikat ovat niin ihania. Tuoreita suomalaisia mansikoita kaipaan talvikuukausina.
PoistaNäyttää kyllä aivan upealta tämä annos.
VastaaPoistaKivaa viikonloppua!
En ole mikään gnocchien ystävä,mutta nuo kieltämättä näyttävät hyviltä.Oletko muuten kokeillut joskus paistettua pastaa`? Olen joskus ikuisuus sitten postannut sellaisesta,ja siitä tuli tosi hyvää.
VastaaPoistaOlen maistanut paistettua pastaa, hyvää on!
Poista