1.1.2017

Vuoden vaihtuessa | Turn of the year


Onnellista vuotta 2017 💜

Ei lupauksia - niiden aika ja toteutus on yleensÀ ollut muina aikoina kuin vuoden vaihtuessa, ilman somehehkutusta.

Valokuvaus


Sukula, punaviini, barolo

Uusi vuosi, raketti


Granola, brunssi, piirakka


Vuoden vaihde meni perinteisesti, rakkaiden ystÀvien kanssa maalla, lyhyen matkan pÀÀssÀ HelsingistÀ. Loistavaa ruokaa, naurua, muutamat raketit suorastaan lÀmpimÀssÀ yössÀ. Viinivuosi 2016 tuli pÀÀtettyÀ upealla vuoden 2007 Sukula Barolo Meriamella ja vuosi 2017 aloitettua herkullisella, turkkilaisella jugurtilla ja marjoilla tÀytetyllÀ granolapiirakalla. Jatkukoon vuosi yhtÀ raikkaana.

Oliko sinulla perinteinen vai ihan uudenlainen vuoden vaihde, riehakas tai rauhallinen?

 A lovely, traditional turn of the year with friends.

10 kommenttia :

  1. Samoilla linjoilla kanssasi tuosta somehehkutuksesta. :) Ja hei tuo edellisen postauksen suklaapiiras, omg nam! :) Ihanaa alkanutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikka paljon tuleekin jaettua eri kanavilla, suurimpia pÀÀtöksiÀ ja lupauksia harvemmin hehkutan niissÀ

      Poista
  2. TÀnÀÀ vuonna hyvinkin rauhallinen uusi vuosi kotosalla. HyvÀ ystÀvÀ kylÀssÀ ja vahdittiin samalla "lÀÀkittyÀ" koiraa. Sileo toimi ja Minnie oli rakettien paukahdellessa todella cool. Suomi100 lÀhestystÀ seurattiin ja kilisteltiin Oodi vapaudelle maljoilla. Siis rauhallinen! Ja hyvÀÀ uutta myös sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HyvĂ€ ettĂ€ lÀÀke auttoi Minnie tĂ€ 💛

      Poista
  3. Vietimme uuden vuoden aaton lapsuuden ystÀvÀni perheen kanssa. Emme olleet viettÀneet uutta vuotta yhdessÀ sitten teinivuosien.
    Mukavaa alkanutta vuotta Lumo <3

    VastaaPoista
  4. Onnellista uutta vuotta <3 MeillÀ juhlittiin aattona pÀivÀllÀ Amoksen 1-v juhlia, joista sujuvasti pÀÀstiin aikuisten pippaloihin! Oli niin onnistunut ja lÀmminhenkinen pÀivÀ ja klo 02 melkein kaaduin sÀnkyyn!

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia Lumo ja ihanan rauhalliselta juuri kuulostaa teidÀnkin uusi vuosi. PerinteitÀ on ollut jo nuoresta, olla sen kummemmin viettÀmÀttÀ uutta vuotta. Jotenkin ei nuorenkaan uuden vuoden pitkiin baarijonoihin pakkasella saanut meikÀlÀistÀ, vaikka muutoin siellÀ ravintoloissa ramppasinkin. ;)

    SydÀmellistÀ uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ravintolassa en ole montaa uutta vuotta viettÀnyt. Joskus ajattelen, ettÀ juhlaillallinen ihanassa ravintolassa parhaimpiinsa pukeutuneena olisi kiva tapa juhlistaa vuoden vaihtumista, mutta pitÀydymme kuitenkin varmaan tÀssÀ omassa mieluisassa traditiossamme.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.