Selailin vanhoja postauksia, vastaan tuli aamiais- tai brunssipöytäänkin sopivan granolatortun resepti parin vuoden takaa. Muistelin tehneeni granolatorttua myös kauniina alkukesän viikonloppuna, kun Siipan Australiassa asuvat sukulaiset olivat Suomessa. Kaipuu kesään iski välittömästi, kun katselin lämpöä ja kukkaloistoa huokuvia kuvia.
Tällä kertaa halusin tehdä pienempiä leivospohjia. Patonkia leipoessani tein samalla granolaleivoksiin muutaman pohjan, ne säilyvät ilmatiiviissä purkissa viikon verran. Granolaleivoksia ehtii täyttää arkiaamunkin piristykseksi jugurtilla ja marjoilla. Suloisella granolaleivoksella voisi tosiaan vaikka yllättää rakkaimpansa ystävänpäivän aamuna. Itse olen työmatkalla ystävänpäivänä, mutta ehkäpä teen taas granolaleivoksia sunnuntaina kun olemme molemmat yhtäaikaa päivän kotona.
Herkullisen näköisiä granolaleivoksia :) Ystävänpäivä on ihan hauska minusta mutta enpä tiedä aionko sitä kovin kummoisesti juhlistaa. Parina vuotena olen tehnyt ystävänpäivän leivoksia, joita on kyllä kiva väsätä.
VastaaPoistaEn varmaan mitenkään erityisesti juhli ystävänpäivää, mutta päivää aikaisemmin on vähän syytä juhlaan. Meillä on 13. päivä hääpäivä. Herkullista viikonloppua Tuuli <3
VastaaPoistaIhanan raikkaan näköinen tämä granolaleivos! Ja kaunis <3
VastaaPoistaVoi apua en kyllä mieti, mutta tänään yllätin ja hei mitähän niissä oli, juhlalaunantaitai, kermajuustoa ja myrttisen suolakurkkuja, näin meillä, mutta ennemmin noin kuin teillä, jos vaan jaksaisin. <3
VastaaPoistaIhanaa viikkistä teille <3
siis juhlalauantai <3
PoistaNäyttävät kyllä syötävän hyviltä! Ystävänpäivä osuu tänä vuonna samalle päivälle Ekopaaston aloituksen kanssa ja itse en herkkuja silloin aio napsia, mutta isännälle on ostettava jokin kunnon ällömakea leivos - tai itse asiassa isäntä kyllä hoitaa itse sen ostopuolen;)
VastaaPoista