Pakkasten vielä jatkuessa kuuma keitto on ihana, nopeasti valmistuva lämmittäjä.
Kuvat otettuani onnistuin ihmeellisesti hävittämään ne muistikortilta, onneksi olin ottanut kuvat jalustalta puhelimen kaukosäädinsovelluksen avulla. Kuvat olivat vielä tallessa myös puhelimessa, tosin pienemmässä koossa kuin muistikortilla.
1/2 l kasvislientä
1 cm tuoretta inkivääriä ohueksi viipaloituna
1 tähtianis
1/2 rl soijakastiketta
1/2 rl kalakastiketta
5 katkaravun pyrstöä
1 tl seesamiöljyä
1 chili ohueksi viipaloituna, siemenet poistettuna
1 kananmuna
nuudeleita
tuoretta korianteria, tuoretta lehtikaalia
Kiehauta kasvisliemi, lisää kalakastike, soijakastike, tähtianis.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan.
Lisää katkaravunpyrstöt kiehuvaan kasvisliemeen, anna kiehua pari minuuttia jotta pyrstöt kypsyvät. Ota tähtianis pois liemestä, mausta liemi seesamiöljyllä.
Riko kananmuna tarjoilukulhon pohjalle. Kaada kiehuva liemi ja katkaravut kananmunan päälle, anna seistä pari minuuttia, jotta muna hyytyy hieman. Tarjoile nuudeleiden, chilin, korianterin ja lehtikaalin kera.
Mitä sinä tykkäät syödä kylminä päivinä?
Keitot ovat näinä päivinä maistuneet - ja nimenomaan kala- ja vihanneskeitot, sillä olen ekopaastolla. Kiitos - tuo vaikuttaa vallan herkulliselta;)
VastaaPoistaKeitot ovatkin hyvää ekopaastoruokaa- kevyitä, mutta täyttäviä
PoistaNäyttääpä herkulliselta tuo kulho ruokasi, olenkohan yksi tai korkeintaan kaksi kertaa näitä tehnyt, miksiköhän? Kiitos innoituksesta, kulhojakin löytyy jo: mukavaa viikonloppua sulle Tuuli <3
VastaaPoistaKulhoruoat ovat niin helppoja ja tällaiseen keittoon voi laittaa vähän mitä vain
PoistaKeittoja on tullutkin tehtyä useammin, kiitos kovien pakkasten. Erilaisia nuudeliruokia valmistuu miellä myös viikottain. Herkullisen näköistä ruokaa <3
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua!
Keitto onkin kivaa arkiruokaa, siihen uppoaa hyvin vähän hävikkiruokaaakin
Poista