Pitkä pöytä oli katettu valmiiksi ruokailijoita varten, mutta ensin osallistujien piti valmistaa ruoka Flavour Studion keittiössä.
Meitä oli toistakymmentä bloggaajaa kokkailemassa pauligilaisten kanssa. Reseptit oli laatinut ja kokkailua johti symppis Alex Nurmi.
Teimme tiimeinä monta ruokalajia, joissa käytettiin Pauligin eri tuoteperheiden tuotteita; Gold & Greenin nyhtökauraa, Santa Marian mausteita, tortilloja ja yrttitahnoja, Risentan pastaa ja granolaa... Saimme runsaan määrän herkullisia annoksia valmiiksi tuossa tuokiossa. Osan resepteistä olen jo toteuttanut kotonakin.
Ruoan kanssa nautittiin Fizzy brew-juomaa; cold brew -kahvia karpalomehun ja spriten kanssa. Oli muuten raikas juoma!
Illan kruunasivat tietenkin jälkiruoat. Minä olin jälkiruokatiimissä, valmistimme raikasta mangojäädykettä paahdetun kookoksen kera sekä suklaagranolakakun, joka oli Ranteita myöjen taikinasa-blogin Marikan taidonnäyte.
Voi hybät hyssykät miten herkullisen näköistä ruokaa. Ihanaa päästä nauttimaan näistä, tehdyn työn jälkeen. Mukavaa keskiviikkoa sinulle ❤️
VastaaPoistaReseptit olivat yksinkertaisia, mutta herkullsia. Ehdimme parissa tunnissa kokkailla, seurstella ja syödäkin.
PoistaNam noita kasvisruokia, ihana kattaus mistä on ollut varaa valita. Varmasti mukava ilta tiellä on ollut.
VastaaPoistaItse ihastuin etenkin linssiohukaisiin, niitä on tehty jo kotonakin.
PoistaKahvifanille ihan täydellinen kutsu ja mielettömiä herkkuja olettekin saaneet aikaiseksi <3
VastaaPoistaKahvijuoma oli jännän makuinen ja sopi hyvin ruoan makuihin, olisit varmasti tykännyt
PoistaOijoi, kauniita annoksia.
VastaaPoistaNiin oli, annoksissa oli kiva esillepano.
PoistaMielettömän herkullisen näköisiä annoksia! Varmasti hauska ilta :-)
VastaaPoistaIlta oli hauska, nämä kokkikoulut ovat aina kivoja kun pääsee itse tekemään.
PoistaOu, miten ihania! Tuollainen kokkikoulu olisi tarpeen! Terkuin Kristallikimara
VastaaPoistaOlen ollut muutamassa kokkikouluillassa, aina oppii jotain uutta.
PoistaApua - täällä kotona flunssassa kaupantätien valmistaman kanakeiton äärellä on kidutusta katsella tuollaisia herkkuja;)
VastaaPoistaSorry... joissain annoksissa olisi ollut ekopaastoonkiin sopivia aineksia.
Poista