Kepeämpi vaihtoehto on marenkilatte, johon käytetään kypsentämätöntä "ranskalaista marenkia"
Marenkilatte
1 annos vastakeitettyä espressoa (tai tuplaespresso)
1 valkuainen
1-2 rl tomusokeria
Vatkaa valkuainen kuohkeaksi vaahdoksi, lisää maun mukaan tomusokeria. (Käytin mansikan makuista tomusokeria, joka antoi miedon maun ja kauniin vaaleanpunaisen värin). Kaada espresso kuppiin ja nostele valkuaisvaahto kahvin päälle. Tarjoile.
Jos marenkikahvi ei inspiroi, kokeile laventelilattea. Laventeli onkin yksi tämän vuoden trendikkäimmistä mausteista.
Oeltko maistanut munakahveja? Mitä pidit?
Siis apua, no nyt on latte jonkalaista en ole kuunaan maistanut, oijoi ja nam ja mikä kahvikaunotar. <3 Aurinkoa päivään <3
VastaaPoista