5.9.2018

Ajatonta kauneutta aikuisille naisille

Lumene esitteli ryhmälle aikuisia bloggaajia viime viikolla uutta aikuisen ihon tarpeisiin kehitettyä, uutta Ajaton -tuotesarjaa* Ragussa, yhdessä suosikkiravintoloistani. Ragussa söin alkukesästä unohtumattoman illallisen Helin kanssa.




 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi


Ajaton-sarjan kosteuttavat ja ravitsevat koostumukset sisältävät Lumenen ideologian mukaisesti Suomen luonnon antimia; Ajaton- sarjassa on yhdistelmän ihon superfoodia; ihon omaa uudistumiskykyä tukevia puolukan kantasolu-uutetta, fermentoitua lakkaa ja kanervan kukkauutetta. Ikääntyminen on luonnollista; tuotteiden ei luvata antavan iholle ikuista nuoruutta, mutta ne auttavat aikuista ihoa näyttämään ja tuntumaan hyvinvoivalta sekä tasaisemmalta.


seerumi, lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito
Kiinnostavin uutuus on pullon sijasta purkkiin pakattu tiivistetty seerumi, jossa yhdistyvät seerumin tehokkuus sekä kosteusvoiteen suojaavuus. Korealaisessa ja japanilaisessa kosmetiikassa hyytelömäistä koostumusta on jo jonkin verran nähty. Japanissa hyytelömäistä seerumivoiderta jo kokeilinkin, mutta tämä Lumenen seerumi on ensimmäinen kotimainen geelimäinen seerumi. Kimmoisa, hyytelömäinen koostumus hoitaa sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä ihoa auttaen sitä palautumaan nuorekkaan näköiseksi ja hyvinvoivaksi, tasoittaen juonteiden ja ryppyjen näkymistä.

 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi



 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito
Vinkkinä lumenelaiset kertoivat, että ravitsevalla ja kosteuttavalla silmänympärysvoiteella voi korvata välillä päivä- ja yövoiteen, jos vaikka viikonloppumatkalle haluaa pakata ainoastaan yhden purkin. Silmänympärysvoide häivyttää pienten juonteiden ja tummien silmänympärysten näkymistä, iho näyttää kirkkaammalta ja kiinteämmältä.

Kosteuttava ja ravitseva päivävoiteen koostumus auttaa hoitamaan sameaa ja elinvoimaisuutensa menettänyttä ihoa suojaten samalla UVA- ja UVB-säteilyltä. Samalla se häivyttää pienten juonteiden ja ryppyjen näkymistä sekä suojaa ihoa . 

Ajaton-sarja 100% vegaaninen, saimme myös kuulla syksyn mittaan kaikkien muidenkin Lumenen hoitotuotteiden olevan vegaanisia.

Pakkauksistakin ja niiden merkityksestä ostopäätöksiin käytiin pöydässä vilkasta keskustelua; pakkauksella on merkitystä. Kultaa ja violettia yhdistelevien purkkien todettiin myös ulkonäöltään olevan sopivan ylellisen näköisiä aikuseen makuun.


 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu
  lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu

 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu

 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu




 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu

Illan hämärtyessä söimme kosmetiikkaan tutustumisen lomassa herkullisen illallisen. Myös illan menu kuvasti Suomen luontoa; alkuun hiilostettua siikaa, kukkakaalia, siianmätiä ja perunalettu, pääruoaksi haudutettua kuhaa, kuha-rapukakku, pinaattignoccheja ja silli-voikastiketta ja vielä loppuun metsämansikkajäätelöä mallasgranolaa ja suolakaramellia. Ja alkuun tietysti Ragun ihana leipävalikoima.

 lumene, aikuinen_iho, kauneudenhoito, tiivistetty_seerumi, ravintola_ragu

On ollutkin ilahduttavaa huomata, että viime aikoina me aikuiset kuluttajat omine ikääntyvän ihon tarpeinemme olemme olleet kosmetiikkamerkkien fokuksessa.

*Kutsu blogin kautta

9 kommenttia :

  1. Oi, miten hienon koosteen olet tehnyt Lumene -tilaisuudesta. Lumene Ajaton on kuin tehty meille ajattomille naisille. Tuo tiivistetty seerumi on mielestäni sarjan jalokivi. Vaikka ihastuttavia muutkin tuotteet.
    Oli ihan täydellinen ilta ihanine ruokineen!
    Oli kiva nähdä sinut pitkästä aikaa!
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Oli ihana ja hieno tilaisuus. Seerumi on jo markkinoitu tänne täysin ja innolla odotan kahden muunkin tuotteen testaamista ja sarjaan lisää tuotteita saapuvaksi. Ajaton kuulostaa ja näyttää upealta. <3 Ragun ruoka oli upeaa myös ja suurin piirtein elämäni parhaimmat leivät.

    Ihanaa viikon jatkoa Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ne leivät. Aivan ihania!

      Edellisessä seerumissa on vielä tilkka jäljellä, sitten siirryn käyttämään Ajatonta. Aamuihin tulee luksusta, kun saa aloittaa sen otamalla kauniin purkin käteen.

      Poista
  3. Vaikuttaa tosi kivalta tilaisuudelta. Tuota ravintolaa muistan sinun useampaan kertaan kehuneen myös. Lumenella on minun iholleni sopivat seerumit ja kohta onkin taas aika ostaa uusi.
    Kivaa keskiviikkoiltaa Tuuli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ragu onkin aivan ihan. Etenkin tämä seerumiuutuus Lumenelta tuntuu aivan ihastuttavalta uutuudelta.

      Poista
  4. Herkkuja jos jonkinlaisia;)
    Ja ilahduttavaa on, että Lumene huomioi myös meidät aikuiset naiset, sillä viime kevään lanseerauksen kohderyhmä tuntui jättävän meidät vallan huomiotta - itse laitoin tuolloin Lumenen boikottiin mutta nyt saatan jopa suunnistaa sen hyllyköille kaupoissa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti yrityksissä herätään huomaamaan aikuisempien kuluttajien tarpeet. Monella keski-ikäisellä on myös mahdollisuuksia panostaa itseensä, joten olemme yrityksille kannattava markkinointikohde.

      Poista
  5. Oli kyllä niin kiva ilta!
    Minä otin silmänympärysvoiteen ja seerumin heti käyttöön ja pidän kovasti. Seerumi
    sopii iholleni.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.