Kvinoa-hamppugranola
1½ dl kvinoaa, huuhdeltuna
1½ dl hampunsiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl mantelilastuja
1 tl kookosöljyä
1 tl kookossokeria
Ripaus merisuolaa
Kuumenna valurautapannulla kookosöljy, lisää sitten pannulle
kvinoa, siemenet, mantelilastut, suola ja kookossokeri, paahda sekoitellen
viisi minuuttia keskilämmöllä, siirrä sitten kulhoon ja anna jäähtyä. Nauti jugurtin, rahkan tai tuorepuuron kanssa.
Apua miten ihanaa, tahtoo tehdä. Just juttelin mieheni kanssa, että pitäisi tehdä näitä itse. Kivaa päivää Tuuli <3
VastaaPoistaMonessa kaupan granolassa, jopa niissä "fitnessmuroissa" on todella paljon sokeria. Itse ethtynä tulee terveellisempääkin.
PoistaKiitos ohjeesta ja vinkistä.Sokeria on kyllä valmiissa aina liikaa!
VastaaPoistaSe on kyllä ihan totta. Joskus aikoinaan söin "fitness-muroja" kunnes satuin katsomaan ainesosaluetteloa. Sokerin määrä oli käsittämätön. Sen jälkeen olen miltei pelkästään syönyt itse tehtyä.
PoistaKiva idea tehdä pannulla granolaa. Kyllä näyttää herkulta tuo sinun annos <3
VastaaPoistaTämä on helppo valmistaa ja reseptistä riittää useaan annokseen. Tykkään erikoisesti rapsakkuudesta.
Poista