Helin pannariresepti innosti tekemään yksinkertaisen, suolaisen yhden hengen pannukakun viikonlopun ruokaisaksi brunssiaamiaiseksi. Pannukakun viimeistelin paistetulla kananmunalla, avokadolla ja za'atar-mausteseoksella.
Kahdelle-kolmelle syöjälle määrä on helppo kaksinkertaistaa ja valmistaa isommalla pannulla.
Ruokaisa avokado-kananmunapannukakku
3 dl maitoa
1 kananmuna
2 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
voita tai juoksevaa margariinia
Kuumenna uuni 225 C asteeseen.
Käytä blinipannua, jossa on rautakahva. Voitele blinipannu hyvin. Muista voidella myös pannun reunat.
Sekoita taikina kulhossa, anna turvota parikymmentä minuuttia, kaada pannulle.
Nosta pannu uuniin paistumaan noin 20 minuutiksi.
Anna jäähtyä vähän ja tarjoile lämpimänä paistetun kananmunan, avokadon ja za'atar-mausteseoksen kanssa.
Oi joi joi, NAM.Pitääpä ottaa blinipannu taas käyttöön ja alkaa tehtailemaan aamiaispannareita!
VastaaPoistaPannari on niin kätevä, joka kerta voi laittaa erilaiset täytteet.
PoistaVoi nam! Tämähän onkin kiva idea, tekee tuplana tuon ohjeen ja laittaa eri päälliset, niin saa napata toisenkin lautaselta maistiaisia :)
VastaaPoistaIhanaa viikonloppua Tuuli <3
No siinä onkin hyvä idea!
Poista