Rucolamartini
4 cl giniä
2 cl tuoretta limemehua
2 cl sokerisiirappia
2 dl rucolanlehtiä
jäitä
Tee sokerisiirappi; sekoita kattilassa 1 dl sokeria ja 1 dl vettä, lämmitä kunnes sokeri on sulanut. Anna jäähtyä ennen käyttöä.
Yhdistä gini, limemehu ja sokerisiirappi cocktailravistimessa. Täytä ravistin osittain jäällä, lisää rucolanlehdet lopuksi ravistimeen. Sulje ja ravista voimakkaasti, kunnes ravistimen ulkopinta on hyvin kylmä, noin 20 sekuntia. Siivilöi erittäin hienon siivilän läpi martini- tai coupelasiin. Tarjoile .
Oletko koskaa käyttänyt rucolaa juomissa?
Olen vihersmoothien sekaan laittanut rucolaa, mutta en jotenkin edes tajunnut, miten monikäyttöistä se voi olla. Upean värinen drinksu tuosta tuli.
VastaaPoistaKaunista viikonloppua sinulle Tuuli <3