17.1.2012

Lamb chops with cous cous and harissa yoghurt


Saatuamme lampaan lihaa joululahjaksi olemme herkutelleet lampaan kyljyksillä muutaman kerran.

After receiving mutton meat for Christmas gift we have eatend lamb chops few times.



Olen paistanut kyljykset jättäen ne punertavaksi sisältä ja tarjonnut ne turkkilaisen jugurtin kanssa, johon olen sekoittanut tulista maustekastiketta harissaa ja limemehua. Lisänä on ollut tomaatilla, tuoreella korianterilla ja mintulla maustettua cous cousia ja rakastamiani granaattiomenan siemeniä. Tässä oli lisäksi vielä työnantajan joulupaketissa olleita juustotäytteisiä paprikoita.

I have fried the chops leaving them pink inside and served with Turkish youghurt and harissa & lemon juice. Additionally I have served couscous with tomatoes, fresh cilantro and mint and my belowed pomegranate seeds. Here I also had cheese stuffed peppers from my employers Christmas gift box.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.