Nämä helposti valmistuvat teriyakikanapullat valmistuvat melko nopeasti ja kaikki raaka-aineetkin löytyvät lähikaupasta. Kanapullat voi paistaa myös grillissä.
Söin kanapullia ilman riisiä, vain kevyen raikkaan kaaliraasteen kanssa, mutta voit keittää pullien kanssa tarjottavaksi myös riisiä. Riisi tekee ateriasta täyttävämmän.
Teriyakikanapullat
400 g broilerinjauhelihaa
1 kananmuna
1 dl panko- tai korppujauhoja
2 sipulinvartta tai yksi pieni salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl raastettua inkivääriä
1/2 chilipaprika hienonnettuna
1/2 tl suolaa
Paistamisen loppisilaukseen
teriyaki -kastiketta
- Sekoita jauhelihan kanssa kevyesti vatkattu kananmuna ja pankojauhot.
- Sekoita joukkoon hienonnettu valkosipuli, raastettu inkivääri, hienonnettu chili sekä silputut kevätsipulin varret tai salottisipuli. Mausta suolalla. Vaivaa seos tasaiseksi taikinaksi.
- Muotoile taikinasta pieniä pyöryköitä. Voit laittaa kanapullat lautasella pakastimeen 10 minuutiksi, jotta ne säilyttävän paistuessa paremmin pyöreän muodon.
- Paista leivinpaperilla peitetylle uunipellillä 200 asteessa uunin keskitasolla 20 minuuttia.
- Kun kanapullat ovat paistuneet 17-18 minuuttia, sivele niiden pintaan teriyaki -kastiketta. Laita pelti takaisin uuniin pariksi minuutiksi.
Tarjoile kanapullat riisin ja kaaliraasteen kanssa.
Ihanat pulleroiset. Minun isäni tykkäsi tehdä aasialaisia ruokia ja mielestäni valmisti myös vastaavia pulleroita, mutta naudan jauhelihasta.
VastaaPoistaHerkullista iltaa sinulle Tuuli <3
Nämä pulleroiset todella ovat herkullisia, ne valmistuvat arki-iltanakin nopeasti.
PoistaIhanaa, että sain uudenlaisen reseptin broilerin jauhelihalle. <3 Lähtee muuten kokeiluun. <3 Kaunista päivää Lumo. <3
VastaaPoistaNäitä voi tehdä myös possun jauhelihasta tai jostain kasvisproteiinistakin, itse tyllään eniten broilerista tehtynä.
PoistaMä tein ja Viivi tykkäs!
VastaaPoistaMahtavaa! Kiva, että maistui!
Poistaamazing post.
VastaaPoistaroms
roms
roms
roms
roms
roms