"X" marks the treasure

Did you notice the "X" on our vintage trunk in my recent post?

Husband purchased it as a Christmas present for me, we had admired Mary Woolley's decoupage works at her and Mariia's gallery exhibition opening. Combination of Japanese origami paper, old Finnish book pages and vintage stamps is lovely.


Huomasitteko äskettäisessä psotauksessani decoupage-kirjaimen vanhan arkkumme päällä?

Siippa hankki Mary Woolleyn decoupagetyön minulle joululahjaksi, olimme ihailleet sitä Maryn ja Mariian  näyttelyn avajaisissa.  Japanilaisen origamipaperin, vanhojen kirjansivujen ja postimerkkien yhdistelmä on viehättävä.

7 kommenttia :

 1. Huomasin ja ihailin heidän töitään sun postauksessa sillon joskus...oliko ennen joulua. Onkohan se pahvista tehty vai puusta?! Hurjan kaunis se on ja ihanan pirtsakka.

  VastaaPoista
 2. Taitaa olla pahvia, jossa on hiekkaa tms. painona.

  VastaaPoista
 3. Kaunis X! Minäkin aloin miettiä heti, että mitäköhän ainetta mahtaa olla. Pitäisikin kokeilla itse samantyylistä ideaa...pahvisia kirjaimiahan myydään ainakin Sinooperissa tällä hetkellä. Kirjaimen voisi päällystää sitten oman mieltymyksensä mukaan erilaisilla papereilla, kankailla, kirjansivuilla, valokuvilla.

  VastaaPoista
 4. Piti heti tulla vastavierailulle, nuuskimaan kuka onkaan kommentin takana. Kiva ja värikäs blogi sulla! Taidan tulla uudestaankin.

  VastaaPoista
 5. Oi pakko oli vielä palata kommentoimaan nuo Hong Kong-postaukset luettuani. Oi ja voi, kamala ikävä sitä ihanaa kaupunkia. Lähtisin takaisin minä päivänä tahansa!

  VastaaPoista
 6. Hong Kong teki kyllä vaikutuksen minuunkin. Sopiva yhdistelmä idän eksotiikkaa, mennyttä maailmaa ja länsimasita supermodernia hapatusta... Shampanjaa viiden tähden hotellissa siemailtuaan saattoi sulavasti siirtyä hetkessä paikalliseen pikku kuppilaan syömään paikallisten kanssa Hong Kongin herkkuja muutamalla eurolla.

  New York on ehdoton suosikkikohteeni, mutta Hong Kong nousi matkakohdelistalla yllättävän korkealle. Sinne täytyy päästä uudestaan!

  VastaaPoista
 7. New York on myös minun yksi ehdottomista suosikkikohteista. Aiemmin minulla oli sellainen "periaate", että vähintään kerran vuodessa on Nykkiin päästävä. Nyttemmin olen luopunut siitä periaatteesta, koska vielä on niin paljon kaupunkeja näkemättä ja kaikki uusi aina kiehtoo. Olimme viime kesänä Hong Kongissa ja todellakin se yllätti myös minut positiivisesti. Siinä kaupungissa on vain jotain käsittämättömän kiinnostavaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.