New eye glasses

I had my vision checked, it had changed only very slightly, so I basically didn't need new glasses. Still, I was tired of my old ones, so decided to buy a pair of normal glasses and one pair of prescription sunglasses as they were only total 220 EUR with the vision test. I have had red frames previosly and I have always liked them.

Did not want to spend a fortune in case I suddendly need bifocals. You know, in "my age" the vision can change rapidly... Anyhow, I am happy with these glasses, I believe they will serve me well and I have aready received compliments, my bos said I look very radiant, my colleague said I look fresh and Husband thought I look cute.. I also have lighter highlights in my hair now than during winter, so I generally look brighter now.

Näköni tarkastettiin muutama viikko sitten. Se oli muuttunut vain aavistuksen, joten en olisi varsinaisesti tarvinnut uusia laseja. Oli kuitenkin kyllästynty vanhoihin laseihini, joten ostin Specsaversin tarjouksesta yhdet yksiteholasit ja vahvuuksilla olevat aurinkolasit,  kun hinta oli näkötarkastuksen kanssa edullinen 220 EUR. minulla on ollut aiemminkin punaisia pokia ja olen viihtynyt niissä hyvin.

En halunnut käyttää tässä vaiheessa omaisuuksia laseihin, kun "minun iässäni" näkö voi muuttua nopeastikin. Olen joka tapauksessa tyytyväinen pokiin ja olen saanut niistä jo muutamia positiivisia kommentteja; pomoni mielestä olin säteilevän näköinen, kollega sanoi laseja raikkaan näköisiksi ja Siipan mielestä näytän söpöltä uusissa laseissa...
Ennen kampaajalla käyntiä näytin välillä mielestäni Paula Risikolta uusissa laseissani, mutta hiukset on nyt raidoitettu vaaleammiksi kuin talvella, joten ulkonäkö on kaiken kaikkiaan kirkastunut ja paulamaisuus hävinnyt.

4 kommenttia :

 1. Kivat prillit! Itse käytän aktiivisesti laseja, vaikka piilareitakin laatikossa on. Vaihtelen neljän parin kesken ja nyt taas tekisi mieli jotain erilaista ja uutta. Mieheni (lasiton) ihmettelee, miksi pitää olla niin monet. Kun ne joka päivä killuu nenällä, on mielestäni kiva, kun niitä on erilaisia. Onneksi hinnat ovat tulleet alaspäin ja ihmiset eivät enää mene 10 vuotta yksillä ja samoilla kakkuloilla.

  VastaaPoista
 2. Kauniit lasit... Onnea uudistuneelle kevätlookillesi!

  VastaaPoista
 3. Kivan persoonalliset pokat olet hankkinut. Ja voin kuvitella, miten kampaajakäynti on freesannut - itselleni kun se on aina pieni piristysruiske.

  VastaaPoista
 4. Erikoiset, tyylikkäät kehykset <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.