Pariisin katutyyliä / Parisian style snaps

 

 
Napsin Pariisissa kuvia (kaukaa telelinssillä) muutamia kuvia tyylikkäistä pariisittarista. Sää oli vain sen verran sateinen, että kovin monta kuvaa en saanut napattua.
 
Pariisilaiset ovat tyylikkäimmillään rentoja, mutta silti "tres chic!"

(Tosin ruuhkajunissa ei oltu yhtä tyylikkitä kuin ostoskaduilla).

 I snapped few photos of stylish Parisienne dufring my tirp. Weaater was so rainy that I didn't photograph as much as I have wanted to.

The Parisian style at its best is casual, but "tres chic" at the same time.
 

 
Tämän rouvan laserleikattu nahkatakki kiinnitti huomioni, kun hän pyyhälsi ohi perheineen. Tyttäret olivt yhtä rennon huoliteltuja kuin äitinsä, harmi etteivät he näy kuvassa kunnolla.
The laser cut leather jacked of ths Parisian lady catched my eye as she passed me. Her young daughters were equally stylish.
 Lauantai oli aika viileä, itse en kuitenkaan vielä olisi kaivanut turkkia kuitenkaan esiin (jos minulla olisi sellainen). Herra on asustanut itsensä Lanvinin kassilla.

Saturday in Paris was quite chilly and I saw several women in furs. the gentleman her has acessorized himself with a Lanvin shopping bag.

Turkin sijaan voi pukea kevytuntuvatakin, hyvin istuvan ja vartalonmyötäisen tietysti. Iso Hermesin kassi on myös kiva asuste.

Insted of furs, a stylish woman can wear a light weightm fitting down jacket. With a big Hermes bag it looks even better!
 
 
 
Tämän asun juju oli leveä vyö valtaisalla soljella.Sillä sai korostettua hoikkaa vyötäröä.

The clue of this outfit was the wide belt.

12 kommenttia :

 1. I LOVE your blog so much! The layout is amazing.
  I'm your newest follower via google (162).
  I'd love it if you could check out my blog and follow me back as well Also,
  if you'd like to keep in touch via twitter or facebook,
  just do so and let me know so I cab follow back =)
  Have anice day, hugs Beyaz Sır <3
  http://whiteglaze.blogspot.com
  twitter: @_gamzeahmet_

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäitä ovat pariisittaret! Meillä Suomessa on vähän sitä vikaa, että pelätään liikaa ylipukeutumista - ja sitten repsotetaan vähän miten sattuu - ja tämä koskee kyllä ihan itseänikin;)
  Upeaa syyslauantaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostoskaduilla näki paljonkin tyylikääitä pariisittaria. Harmikseni satoi miltei koko ajan, joten sateenvarjot peittivät näkyvyyden.

   Poista
 3. Kiitos ihanista katutyylikuvista. C'est très chic! Haaveeni olisikin ottaa jossain suuressa kaupungissa kuvia tarpeeksi isolla linssillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin talvella telelinssin juuri kaupunkikuvausta varten, sillä pystyi aika hyvin ottamaan huomaamatta ihmisistäkin kuvia.

   Poista
 4. Tyylikkäitä pariisittaria!

  VastaaPoista
 5. Tosi tyylikkäitä, sopivan rentoja mutta huoliteltuja :)

  VastaaPoista
 6. Pariisilaiset naiset - niin tyylikkäitä! Jännää miten paljon kylmempää siellä on nyt jos käytetään jo turkkeja ja kevyttoppiksia. Tänään kaupungilla näin ihmisiä vielä shortseissa ja todella kevyissä vaatteissa mutta olihan mittarissa +17C astetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pariisissa oli viime viikolla selvästi kylmempää kuin täällä ja päivittäin satoikin. Ihan turkkikeli ei kyllä ollut, mutta rouvat ilmeisesti halusivat "ulkoiluttaa" turkkejaan.

   Poista
 7. Tahtoo tuollaisen kevytuntuvatakin. Täältä en ole noin tyylikästä onnistunut löytämään.

  Tarja L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tyylikkäästi istuva kevytuntuvatakki ei ollut varmaankaan sieltä edullisimmasta päästä, tämän leidin olalla kun keikkui niin Hermesin kuin Chanelin ostoskassit.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.