Aamiaiskutsu / Breakfast invitation


Olin viime viikolla kivalla aamiaisella Arlan Tytti-Lotta Ojalan kotona.

Arla halusi kertoa joukolle bloggaajia uusista lähimaidoistaan, niiden uusista pakkauksista sekä aamiaishaasteesta. Aamuhetki kuluikin leppoisasti hyvän aamiaisen ja rennon keskustelun parissa.
 
Arla oli toteuttanut huhtikuussa aamiaiskyselyn, johon vastasi yli 1000 suomalaista.
Yli 83 % suomalaisista ilahtuisi jos joku kutsuisi heidät aamiaiselle, mutta yli 85 % ei ole koskaan itse kutsunut ketään. Lähes joka kymmenes (9.2 %) suomalainen ei syö aamiaista lainkaan. Lopuista lähes puolet (49 %) syö sen yksin ja useimmiten kiireessä.

Mitä itse olisin vastannut? Syön aamiaisen viitenä päivänä viikossa, paastopäivinä en syö aamiaista lainkaan. Syön arkiaamiaiset poikkeuksetta kiireessä, vaikka heräänkin kohtuullisen hyvissä ajoin. Aamuisin vain olen hidas ja aika tuntuu kulkevan liian nopeasti. Arkisin emme välttämättä syö aamiaista yhtä aikaa, viikonloppuisin taas aina. Ja kyllä, ilahtuisin aamiaiskutsusta, mutta en ole tainnut itse koskaan kutsua ketään arkiaamiaiselle.
 
 
Arla kutsuukin suomalaiset aamiaiskutsuhaasteeseen
 
Kutsu joku aamiaiselle
Ota kuva aamiaishetkestäsi
Jaa se Instagramissa #aamiaiskutsu #omahashtagisi
Parhaat kuvat palkitaan viikoittain Arlan ihanilla kesäyllätyksillä
 
 Täältä voit hakea myös mukaan aamiaiselle, jonka Arla järjestää sinulle ja ystävillesi/sukulaisillesi/naapureillesi/työtovereillesi.
 
Aamiaiselta lähtiessäni sain aamiaiskassin mukaani. En siihen hätään ehtinyt kutsua ketään aamiaiselle, mutta seuraavan aamuna söimme vähän tavallista kiireettömämpää arkiaamiaista Siipan kanssa yhdessä. Kassissa oli maitotuotemaistiaisten lisäksi mm. Kanniston leipomon muhkea sydänsämpylä. Puolitin sen ja totesin Siipalle "Jaettu onni on paras onni. Sydämestäin on puolet sinun."

 Osa tuotteista saatu Arlalta.
 
 
I was invited for a breakfast by Arla, a scandinavian dairy company.

They wanted to challenge Finns to invite each other for breakfast. Besides long, rich weekend brunches, also weekday breakfast is a growing international trend.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.