Sunnuntain hetkiä / Sunday moments


 


  


 


 
Sunnuntain kävimme ensin Kauppatorin perinnepurjelaivatapahtumassa katsomassa purjealuksia ja tervehtimässä yhden niistä omistavaa tuttuamme.
 
Myöhemmin iltapäivällä suuntasin Espooseen Päivin uuden Monday to Sunday home-kotimyymälän avajaisiin ja katsastamaan hänen upeasti remontoitua taloaan. Valkoisen ja murretujen värien harmonia oli taiten rakennettu. Bea-koirakin sointuu kodin väreihin täydellisesti. Oli hauska tavata myös muutamia tuttuja bloggaajia. Ostin muutaman astian täydentämän aiemmin ostettuja, vaikka astiakaapit lähinnä kaipaisivat raivausta ja karsintaa...
 
Mukavaa viikkoa syyslomalaisille ja työssä pakertaville.
 
On Sunday we visited a friend's ship that took part of a antique ship event in Helsinki.

Then I drove to Espoo to visit blogger Päivi's Monday to Sunday Home shop opening. Her beautiful house is fully removated in white and decorated with muted, monochromatic tones. Even her dog fits perfectly in the color scheme!


4 kommenttia :

  1. Heissan ja vilkutukset näin jälkikäteen! Eilen siis näköjään törmättiin! Kauniita kuvia olet ottanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi siis pitänyt käydä tekemässä esittäytymiskierros... Näissä blogitapahtumissa on yleensä aina "tuttuja", joiden blogeja lukee, mutta kasvot eivät ole tutut.

      Poista
  2. Tosi kauniita kuvia olet ottanut! Kiva kun pääsit mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kutsusta, oli oikein kiva iltapäivä! Pikku puodin tungoksessa oli jopa aika hankala ottaa kuvia, kun aina jonkun käsi oli kurottamassa esinettä, jota kuvasi... Mutta hyvä, että kauppa kävi!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.