Olen hehkuttanut perunapizzaa blogissa aiemmin, mutta nyt tein kesäkurpitsapizzaa miltei samalla reseptillä. Korvasin perunaviipaleet kesäkurpitsalla ja lisäsin itsetehtyä litulaukkapestoa. Kiri vähintään rintarinnan perunapizzan kanssa, jollei ohikin!
I have made white potato pizza earlier, but now I have found a competitor for this favorite food; courgette pizza.
Recipe is almost the same, I just added some wild herb pesto and replaced potato with courgette. Easy and super delicious!
Wau! Tätä täytyy testata kesällä! Mitä luulet, onnistuukohan myös grillissä?
VastaaPoistaAurinkoa viikkoosi!
Luulen että tämä pizza on parhaimmillaan uunissa tehtynä, grillissä kurpitsa ei taida saada samalla lailla väriä.
PoistaKesäkurpitsa sopii yllättävän hyvin pitsaan, täytyy tosiaan pistää taas tekoon valkoinen pitsa kesäkurpitsalla. Viimeksi me laitoimme vielä bratwurstiviipaleita, niin kelpasi lihansyöjille myös :D
VastaaPoistaTämä oli niin hyvää, etten edes kaivannut siihen mitään lihaa kaveriksi.
PoistaTätä pitäisi testata. En nimittäin pidä kesäkurpitsasta noin yleensä, mutta haluan aina löytää keinoja, joilla oppisin siitä tykkäämään.
VastaaPoistaKesäkurpitsa itsessäänhän on aika mauton, mutta se maustuu kivasti. Tähän se sopi erinomaisesti.
PoistaNäyttää aivan mielettömän hyvältä! Kekseliästä, nykyään on kivaa että pizzoihin voi laittaa mitä vaan, oman lapsuuden jauheliha/metukkapizzojen sijaan. <3
VastaaPoistaMuistan syöneeni ekan "valkoisen" pizzan Yhdysvalloissa parikymmentä vuotta sitten. Silloin se oli mielestäni outoa, etenkin kun luulin tilanneeni normaalin pizzan. Nyt rakastan näitä erilaisia pizzoja ja niiden sukulaisia.
PoistaLumo tämän vaan täytyy olla niin mielettömän, mielettömän hyvää. Ystävätkin tehneet valkoisia pizzoja, en ole vielä itse kokeillut. Mutta hyvä että vinkkasit tästä taasen, niin herkullista. Tosin mites se elämäntaparemppa. ;)
VastaaPoistaIloa päivään <3