Kalenteri unelmointiin, korkokenkiä ja kosmetiikkaa | Calendar, high heels and cosmetics

Elämä täällä blogissakaan ei ole pelkkää ruokaa, välillä jopa kävellään korkokengillä, unelmoidaan sekä kokeillaan uutta kosmetiikkaa, unohtamatta terveyttä.



Sain kutsun Unelmien vuosi-kalenterin julkistuksen ja aarrekartavalmennukseen, mutta olin estynyt osallistumaan.  Kaunis Unelmien vuosi-kalenteri/kiitollisuuspäiväkirja tupsahti postissa kuitenkin myöhemmin kotiin. Vuoden jokaisen päivänä kalenteriin voi kirjata kiitollisuusuuden aiheita ylös. Kalenterin voi hankkia täältä.  

Nyt olen ollut kiitollinen mm. näistä kauniista syyskeleistä.

I got a new calendar and a thankfulness journal for next year. Right now I am grateful of the beautiful fall we have had this far.



www.unelmienivuosi.fi/

Näistä jo aiemmin vilauttamistani kengistä tuli jonkinlainen itse itsensä toteuttava ennustus. Kaapissa aiemmin olleet mustat korkokengät ovat olleet viime aikoina vähällä käytöllä, mutta kun ostin uudet avokkaat syyskuun alussa, onkin korkkareita vaativia tilaisuuksia  ollut jo useita Pariisin Four Seasons-hotellin gaalaillallisesta rippijuhliin ja kalenterissa on muutama lisääkin merkittynä. Kivaa vaihtelua normaaleihin villasukat- ja verkkarit-iltoihin. Nyt pitäisi varmaan ostaa hellevaatteita, jospa ne ennustaisivat matkaa hellekeleihin? No sellaista tuskin on talvella tulossa, talviloman kun pidän yleensä vasta myöhään keväällä.


These new pumps have got already lots of use and I have calendar some events where I'll use them again. I had no specific event planned to use them when I bought them early September, but they have turned out to be some sort of self-fulfilling prophecy as events to use then have just popped up.



Lumene julkisti viime viikon torstaina uusia, luonnollisen pohjoismaista kauneuden tuotelinjoja ja linjakkaan ulkoasun. Uusissa tuotteissa on Lumenen tapaan käytetty vettä salaisesta, puhtaasta lähteestä ja Suomen luonnon supermarjojen- ja kasvien ainesosia. Lanseeraustilaisuudesta sain testiin Valo-sarjan Instant illuminizerin* ja Instant glow beauty serumin*, jotka antavat kaunista, luonnollista hehkua iholle. Tuotteet pääsivät heti käyttöön. Olen kokeillut sekä sellaisenaan, että sekoittaen normaalin meikkivoiteeni joukkoon halutessani peittävämmän lopputuloksen, mutta silti hieman luonnollista hohdetta. Sarjassa on myös  mm. nestemäinen poskipuna, jonka varmaan hankin vielä.



Finnish beauty brand Lumene launched new lines recently  celebrating the Nordic natural beauty. Instant illuminizer* and Instant glow beauty serum* went directly in use. Love the natural glow they give.



Pari muutakin uutta kosmetiikkasuosikkia olen ottanut käyttöön. Positiven valokuvaillasta saimme mukaamme lahjakassit, josta otin heti käyttöön himmeän pinkkinä hohtavan hoitavan ja korjaavan apteekkikosmetiikkasarja Acon Stay Soft Lips* -huulivoiteen sekä kosteuttavan ja rauhoittavan ACO Rescue Mist* -suihkeen, josta pidän yhtä paljon kun Pariisin matkoilta kuskaamastani Caudalien Eau de beauty-suihkeesta.

Other new favorites are also refreshing  ACO resque mist* and Stay soft lips* with soft pink shine that were in the gift bag received at the recent photography night. 




Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa lokakuun Roosa nauha-kampanjasta, voit osallistua lahjoittamalla tai ostamalla kampanjatuotteita. Olen useana vuonna kirjoittanut kampanjasta ja sen tuomista ajatuksista. Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme ja muistetaan käydä tarkastuksissa, eikö niin?

In the end I want to remind about Pink ribbon campaign. You can participate by donating or buying champagne products. I have written about my thoughts on the campaign. And remember to take care of yourself and visit you ob gyn regularly.



10 kommenttia :

  1. Hellekeleihin pääsyä odotan minäkin.
    Roosa bauhan kävin jo ostamassa itswlleni ja äidilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa nauha on hyvä muistutus ja kaunis tapa kerätä rahaa tärkeään tutkimukseen.

      Poista
  2. Ihania asioita Lumo <3 Nuo kengät ovat jetulleen sellaiset mitä itsellä hakusessa. <3 Nuo Lumenen ja Acon uutuudet ovat loistavia, Acon huulivoide tuntuu aivan ihanalta.

    Aurinkoa uuteen viikkoon Lumo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kovin sujuva kävelijä oikein korkeilla koroilla, mutta näillä tolppakoroilla pystyn etenemään kulkematta notkuvin polvin.

      Poista
  3. Tuo Acon huulivoide on yks mun lemppareista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulivoide on oikeasti hyvä, en yleensä jaksa lisäillä huulipunaa töissä, mutta tätä levittelen töissäkin. Pysyvät huulet pehmeinä ja saavat vähän sävyä.

      Poista
  4. Voi mitä kaikkea ihanaa <3 Nuo hellekelit kelpaisi tänneki. Lumenen uusi sarja kuulostaa mahtavalta ja tuo Unelmien vuosi kalenteri, se varmasnkin pitää hankkia itsellenikin, näyttää niin kauniilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unelmien vuosi on kaunis, se pääsee unelmointi ja kiitollisuuspäiväkirjana käyttöön, vaikka olenkin jo useampi vuosi sitten siirtynyt käyttämään sähköistä kalenteria.

      Näihin uusiin Lumenen tuotteisin olen tykästynyt. Tyylikkäät pakkaukset ja hyvät tuotteet. Kiva että Suomessa osataan!

      Poista
  5. Mitä enemmän ikää tulee, sitä säännöllisemmin käyn tarkistuksissa; monesta muusta asiasta voi laistaa muttei niistä. Kaunis teemaan liittyvä avaimenperä kuvassa; onko uusi hankinta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseessä on itseasiassa riipus, jonka teetin hopeaseppä-kälylläni rakkaimman ystäväni kuoltua rintasyöpään. Koska kyseessä ei ole virallinen Roosa nauha-tuote, lahjoitin myös riipuksen hinnan kampanjaan.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.