Kulhoruoka kreikkalaisittain | Greek bowl

Kulhoon voi trendikkäästi koota erilaisia annoksia ja samalla upottaa siihen hävikkiruokaakin. Tällä kertaa kreikkalaista.





Jääkaapissa oli fetaa ja pari palaa broilerin paistileikettä, vihanneskulhossa tomaatteja, varsisipulia, valkosipulia, lime ja nektariini ja kaapissa orzo-pastaa ja pinjansiemeniä. Parvekkeella kasvaa vielä minttuakin.

Marinoin suikaloimaani broileria tässä aina ihanan makuisessa
marinadissa, tein nektariinitsatsikia ja paistoin suikaleet pannussa, samassa pannussa ruskistin fetaa hieman ja kuullotin sipulia. Keitin kulhon pohjalle orzopastaa ja kokosin annoksen broilerista, nektariinitsatsikista, tomaatista, paistetusta sipulista ja fetasta, mintusta ja paahdetuista pinjansiemenistä.


Bowl food is one of the big food trends this year.

I had feta, chicken, tomatoes, spring onions, garlic, nectarine, tomatoes, orzo pasta, mint and pine nuts.

I marinated chicken with this tasty marinade, made nectarine tsatsiki and fried chicken, feta and onion. I cooked the orzo a dtopped it with fried chicken, tomato cubes, fried onion and feta, nectarine tsatsiki and pine nuts.



10 kommenttia :

  1. Ihanan värinen ja näköinen annos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi. Ruoassa saa mielellään olla väriä

      Poista
  2. Aika värikäs ja herkullinen annos. Käytin itse eilen viimeiset mintut parvekkeelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus olen istuttanut jonkun minttupuskan ruukkuun sisälle, mutta nyt olivat niin kulahtaneet, että menivät tunkiolle. Rosmariinipuskan sen sijaan siirsin sisälle, se okikin kasvanut komeisiin mittoihin kesän aikana.

      Poista
  3. Oi miten kiva idea - jotenkin näitä kulhoja ei ole osannut ajatella kreikkalaistyyliin! Täytyypä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulhosta voi tehdä vaikka minkä maalaisen ja koota siihen kaikenlaista

      Poista
  4. Kaunis ja herkullisen näköinen annos:)

    VastaaPoista
  5. Täytyykin joskus kokeilla tuota fetan paistamista. Kreikassa ollessa monesti ruokalistalla olikin juuri paistettua fetaa, mutta jotenkin olen sen aina vain nauttinut ihan tuoreeltaan kreikkalaisen salaatin kera.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Fetaan tulee vähän erilainen maku kun sen paistaa, kivaa vaihtelua.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.