Vietin Siipan kanssa pitkän viikonlopun Milanossa; shoppailimme, teimme ikkunaostoksia, kuljimme kaupungilla, katselimme tyylikkäitä ihmisiä ja söimme hyvin.
Joka ilta ennen illallista nautimme eri baareissa aperitivot; viiden maissa miltei joka baariin oli katettu näyttävä valikoima pikkupurtavaa, joita sai nauttia ilmaiseksi ostettuaan juoman. Emme aivan ymmärtäneet kuinka tämä milanolainen traditionaalinen versio happy hourista oli kannattavaa liiketoimintaa, juotuaan yleensä yhden kohtuuhintaisen juomansa ja nautittuaan lautasellisen herkkuja ihmiset yleensä lähtivät muualle illalliselle.
I spent five days in Milan with Husband; just shopping, window shopping, people watching and eating well.
Every night before dinner we enjoyed beloved Milanese tradition of pre-dinner drinks accompanied by complimentary “stuzzichini,” or appetizers. Milan is the home of the aperitivo — a tradition that takes the concept of the buffet to an entirely new level. Almost every bar seemed to have after five or six in the evening great variety of free snacks with cocktails. We did not quite figure out how this was profitable business as after one not too expensive drink and plate full of all kind of small goodies people left elsewhere for dinner.
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.