We had guests over some days ago for luch. I made a simple big salad with chicken, avocado, water melon, cantaloupe, orzo pasta, basil, iceberg lettuce and arugula. I also baked a bread.
I too often forget some ingredient or a course when I prepare food for guests and noted that evening that mozzarella I had cubed was still in the refrigerator... Well, we had a nice tomato mozzarella salad the following evening...
Meillä oli vieraita joitain päivä sitten lounaalla.Tein ison kulhollisen salaattia jossa oli kanaa, avocadoa, vesimelonia, hunajamelonia, orzo-pastaa (riisinjyvämäinen pasta, saa ainakin Lähi-idän elintarvikkeita myyvistä liikkeistä), basilikaa, jäävuorisalaattia ja rucolaa. Leivoin myös leipää.
Liian usein huomaan unohtaneeni jonkin ainesosan tai kokonaisen valmiiksi tehdyn annoksen pöydästä, kun meillä on vieraita. Niin myös tällä kertaa; kulhollinen valmiiksi kuutioitua mozzarellaa löytyi jääkaapista myöhemmin. No, meillä oli seuraavana iltana ruokalistalla tomaatti-mozzarellasalaattia...
Tekemäsi ruuat ovat aina niin ihanan ja herkullisen näköisiä! NAM!
VastaaPoista