Easter flowers

Usually I buy th efirst fowers for the balcony when it is so warm that I can select any flowers/plants and they don't freeze if they are out overnight. This year I wanted to start the season earlier, so I purchased lilacs and grape hyacinths to our townhouse (tiny) balcony.

Yleensä ostan parvekkeelle kasveja vasta kun hallanvaara on ohi ja mitkä tahansa hankkimani kasvit kestävät ulkona yön yli. Tänä vuonna halusin kuietnkin parvekkeen piristystä jo aiemmin, joten kävin viime sunnuntaina Plantagenista hakemassa orvokkeja ja helmihyasintteja piristimään pikku parvekettamme.

Naapurien mielestä parvekkeemme on aina talon kaunein, vaikka yleensä valitsen summamutikassa erilaisia kukkia. Meillä on kuitenkin yleensä rehevin parveke kesäisin ja oma pikku yrttipuutarhakin on parvekelaatikoissa. Jopa viime kesän parvekkeemme kasvit rehottivat kun saavuimme kotiin viiden viikon lomalta, kasteluapu ja erilaiset kastelujärjestelmät saivat kasvit kestämään kuuman heinäkuunkin.

4 kommenttia :

  1. Kyllä rouvan nyt kelpaa päivää paistatella noin viehkeällä parvekkeella:)

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää! Nauroimme juuri ystäväni kanssa, että miksei raskita laittaa vaikka useammat eri kukat partsille pitkin kesää? Kun ei ne kuitenkaan niiiiin kalliita ole... Harmi, ettei meillä ole Plantagenia pohjoisessa, siellä on niin kivoja juttuja. Mukavaa parvekekauden aloitusta!

    VastaaPoista
  3. Onnellista, aurinkoista pääsiäistä Sinulle ja läheisillesi, Lumo! Kauniit orvokit olet löytänyt :)

    Kiitos myös tuosta postauksestasi ravintoloiden suhteen. Täytyy pitää mielessä. Viimeksi yritimme Helsingistä löytää ravintolan, josta olisi löytynyt poronkäristystä. Olipa hankala homma. Kaikenlaisia etnisiä ravintoloita lötyyy, mutta vähemmän suomalaisia herkkuja :)

    VastaaPoista
  4. Poronkäristystä taitaa löytyä Lappi-ravintolasta, Saagasta, Savotasta ja muista lappalais-henkisistä ravintoloista sekä Lasipalatsista ja Zetorista, ruokalistat voivat tosin vaihdella sesongeittain

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.