Trendy peonies


Flower photos again... I know, but flowers are now at their best!

Seems that all bloggers have bought bunches of peonies lately. When I saw these pink peonies last week, I just had to have them! They are huge, each flower is size of a dinner plate. Five of these would be enought for a simple wedding bouquet, tied up with a pretty ribbon.

I believe after these flowers I will concentrate on my balcony flowers, I will go today to a local nursery to buy herbs and edible plants for our balcony.

Kukkakuvia taas... tiedän, mutta kukat ovat nyt parhaimmillaan!

Tuntuu, että kaikki bloggaajat ovat ostaneet punteittain pioneita viime aikoina. Kun näin nämä pinkit kukat, en voinut vastustaa niitä. Nuput aukesivat nopeasti ja joka kukka on ruokalautasen kokoinen. Hyvin ovat kestäneetkin, mutta juovat paljon.Kukat ovat niin näyttäviä, että, viisi pionia riittäisi vaikka yksinkertaiseen hääkimppuunkin, vain kaunis nauha riittäisi sitomaan ne.

Näiden jälkeen en varmaan ostelekaan leikkokukkia, vaan keskityn parvekekukkiin. Olenkin vielä tänään menossa Plantageniin ostamaan yrttejä ja muita syötäviä kasveja parvekelaatikoihin.

5 kommenttia :

  1. Ihania. Voi kultaseni ostaisit torilta enemmin tai jostain pienpuutarhaliikkeestä ja kannattaisit suomalaisia pienyrittäjiä. Anteeksi tietenkin ostat mistä haluat mutta en kestä kun pienliikkeet menee nurin sen ison liikkeen takia.

    VastaaPoista
  2. No, Plantagenissa oli aika huonot valikoimat loppujen lopuksi, vain muutama yrtti lähti matkaan. Ostan loput paikallisen K-kaupan edessä olevalta yksityiseltä "kukkatorilta".

    VastaaPoista
  3. Voih, sinne jäi viime kesän muutossa suuri ja ihana pionipensas vanhan kodin pihaan :-(
    Täytyykin käydä hakemassa vaikka noita leikkopionoja maljakkoon viikonloppuna, kiitos hyvästä ideasta!

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Kukkia - ja kukkakuvia- ei ole koskaan liikaa..

    Fantastisia nämä <3

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.