Viime sunnuntaina ystävämme tuli Onni-koiransa kanssa rennolle lounaalle.
Onni ei pahemmin kerjää pöydästä, mutta lopulta uunissa haudutetun possunlavan tuoksu kävi vastustamattomaksi...
Possunlavan hieroin dijonsinapilla, suolalla, pippurilla ja rakuunalla ja hauduttelin tummassa lagerissa kolme tuntia. Lisänä perunaa, porkkanaa, omenaa ja punasipulia. Jälkkäriksi suklaamarenkeja kermavaahdon ja granaattiomenan siementen kera.
Onni ei pahemmin kerjää pöydästä, mutta lopulta uunissa haudutetun possunlavan tuoksu kävi vastustamattomaksi...
Possunlavan hieroin dijonsinapilla, suolalla, pippurilla ja rakuunalla ja hauduttelin tummassa lagerissa kolme tuntia. Lisänä perunaa, porkkanaa, omenaa ja punasipulia. Jälkkäriksi suklaamarenkeja kermavaahdon ja granaattiomenan siementen kera.
Last Sunday our friend came for a casual lunch with her dog Onni (Lucky).
Onni usually doesn't beg, but the aroma of braided pork shoulder was too tempting...
Pork shoulder I rubbed with Dijon mustard, salt, pepper and tarragon. I braised it for three hours in dark lager beer and served with potatoes, carrots, apple and red onions. Dessert was schocolate marengues with pomegranate seeds and whipped cream.
I
Ei saa laittaa noin herkullisia kuvia blogiin... ;) tulee nälkä. Ja koirulin silmän kauniin anoavat.
VastaaPoista... Siis anoava, onkohan se edes sana? Joka tapauksessa kauniin ruskeat silmät, joihin voisi upota.
VastaaPoistaTeillä on ollut kylässä mitä suloisin vieras! Ja tirahtaa suussa kun katselee näitä kuvia:)
VastaaPoistaDinner looks delicious
VastaaPoistaI am your new follower and look forward to you visit and comments
HelenTilstonpainter.blogspot.com
Nälkä kasvaa katsellessa. Taatusti hyvää!
VastaaPoista