The last ones of the past summer

 
 

Viimeisiä vietiin... nimittäin parvekepuutarhan ja luonnon antimia.
 
Surkean näköisiksi ja vettyneiksi muuttuneista parvekkeen yrttilaatikoista riivin viimeiset yrtit munakkaan mausteeksi ennen kuin tyhjensimme laatikot kompostiin.

Pakkasessa on vielä mustikkaa siltä yhdeltä musikkaretkeltä, josta riitti pakkaseen saakka. Smoothie kuuluu jokaiseen viikonloppuun, nyt sen mausteena oli siis itse poimittuja mustikoita, useinmiten smoothieen pääty kaupan pakastemarjoja. Itse poimittuja sieniä on vielä pakkasessa ja eilen käytiin
hakemassa kavereilta kilokaupalla omenia ja tuorepuristettua omenamehua. Huippuhyvää!

The last ones are now (almost) gone... the last berries and herbs of the past summer.
 
My garden balcony has been flooding after the heavy rain of the past days and also otherwise the herb growintg season is now over. I picked the last herb leaves for our Sunday morning omelette before we empties the boxes and washed them before winter storaging.
 
I still have few liters of self picked blueberries from the one blueberry picking afternoon I had at countryside in the past summer. Smoothie is a part of our weekend breakfasts, now I seasoned smoothies with berries I had picked myself, usually I just use shop bought frozen berries.
 
I still have the wild mushrooms in the freezer that I picked few weeks ago and yesterday we visited friends who gave us apples and home made apple juice. Taste of the fresh squeezed juice is fantastic!


2 kommenttia :

  1. Niin se syksy vain tulee. Lapset muuten olivat innoissaan, kun saivat vielä poimittua mustikoita. Koko poimiminen oli uutta ja jännää :) Sun blogissa on tapahtunut niin paljon jännää, että mun pitää lukea oikein ajan kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poimin itsekin pari viikkoa sitten vielä vähän mustikoita. Olivat ehkä vähän vettyneitä, mutta isoja ja makuakin oli kuitenkin vielä jäljellä.

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.