Restaurant day




 




 
Eilen jotenkin unohdin syödä, illalla totesin syöneeni vain kaksi omenaa ja muutamia pikkupaloja Indiedaysin juhlissa, joten aamulla olikin nälkä. Suuntasimme ilman aamiaista keskustaan Ravintolapäivän viettoon. Tämä oli jo seitsemäs kerta, olemme osallistuneet joka kerran; vuosi sitten olin itsekin "ravintoloitsijana" kälyni Mariian kanssa. Olin täksi kerraksi ladannut sovelluksen puhelimeeni, mutta etenimme aika mutu-tuntumalla.
 
Ensin nautimme Burritot Iso-Roballa, sitten menimmekin kohti Vanhaa kirkkopuistoa, jossa olikin useita kojuja. Otimme molemmat blinit, minä kylmäsavulohella, Siippa mädillä. Juuri oikeaoppisia; kuohkeita sisältä, päällä rapsakka pitsireuna. Vastapäisen sipulikeittokojun tuoksu oli huumaavaa, joten jaoimme kupin keittoa.
 
Puiston toisella laidalla oli italialaisia herkkuja, joimme kahden pikkutytön myymän rasiallisen mehevää tiramisua.

Ilma oli ailahteleva, oli marraskuuksi melko lämmintä, välillä kirkastui ja sitten ripsoi taas vettä. Jatkoimme kuitenkin Punavuoreen, kiertelimme ja törmäsimme tuttuuni, joka viime kerralla tarjosi ihania leivonnaisia ompelimokahvilassaan, nyt hän oli jättänyt juhlakauden ompelukiireiden takia Ravintolapäivän väliin.
 
Merimiehenkadulla söimme argentiinalaiset empanadat ja lopuksi olimme vielä eräälle sisäpihalle pystytetyn texmex-paikan ensimmäiset asiakkaat; quasadilla ja taco olivat maittoivat vielä hyvin, mutta cupcaket jätimme jo väliin. Illalista ei tarvittukaan.
 
 I had yesterday only two apples and few hors d'ouvres at the blogger party, so I was quite hungry inteh morning. We headed to city to see what the  seventh Restaurant day had to offer.
 
We found many interesting "restaurants" and shared burritos, blinis, onion soup, tiramisu, empanadas and quesadillas. Everything was really delicious. No need for dinner...

1 kommentti :

  1. Hahaa, samoilla blineillä ja sipulikeitoilla ollaan kärkytty! :) Burritotkin ois olleet listalla, mutta jäivät nyt sit seuraavaan kertaan... Linkkasin sut omaan ravintolapäiväpostaukseeni :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.