End of the year

Vuoden toiseksi viimeistä päivää vietetään taas Helsingissä.

Tänään etsitään sopiva resepti huomisen uuden vuoden juhlien jälkiruokaan. Eiköhän kälyltä lahjaksi saadusta suklaakirjasta, jossa on satoja reseptejä, löydy joku sopiva resepti. Ehkä tänään ehdimme vielä katsomaan Bondinkin lahjalipuilla, sekin kun on odottanut katsomistaan.
 
Komea täysikuu nousi metsän ylle toissa iltana maalla. Nappasin kameran sekä Siipalta joululahjaksi saamani kamerajalustan ja rynnin ulos ottamaan kuvia. Kuu nousi nopeasti, akku oli lopussa ja Tarmo loikki jaloissani pimeällä hangella, mutta muutaman kelpo otoksen ehdin napata. Kun kuu nousi korkeammalle, se valaisi maiseman kuin filmissä, en aikoihin muista nähneenikään niin komeaa kuutamoa.
 
Toivottavasti ehdin palaamaan blogiin vielä tämän vuoden puolella, mutta toivotan jo nyt kaikille onnen täyteistä vuotta 2013! On ollut ilo saada jakaa kanssanne vuotta 2012 niin omassa kuin teidänkin blogeissanne. 
 
The second last day of this year we spend back in Helsinki.

Today I will choose a tasty recipe for New Year party dessert: I got a fantastic chocolate cook book from my sister in law, I am sure I can find a scrumptious recipe in it. I hope we will have time to  see the latest Bond, it's been unchecked on our list of things to do already for a while.
 
The handsome full moon did rise over the forest on Friday evening. I grabbed my camera and Christmas gift camera stand from Husband and ran out to take few photos. Battery was almost empty, the moon rose very fast and Tarmo jumped on my feet in the darkness, but I managed to get few reasonable photos.
 
I hope I will have time tomorrow to blog, but in case I wish you all a year full of happiness! It's been lovely to share year 2012 with you all here in Lumo Lifestyle and in your blogs. 

15 kommenttia :

  1. Upea kuu. Mäkin sain Suklaan "kultaisen kirjan" joulupukilta. Onkohan kenties sama opus?

    Kivaa vuodenvaihdetta ja Onnenkantamoisia Uuteen Vuoteen 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama opus! Teen varmaankin suklaa-marenkikakun.

      Onnellista vuotta 2013.

      Poista
  2. Hieno kuu! Olen itsekin yrittänyt ottaa kuusta kuvia, mutta todella huonella menestyksellä.. Mutta yritän kyllä vielä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan!

    Onnellista ja vähän riehakasta Uutta vuotta 2013! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin aika iloinen kun ehdin napata parissa minuutissa ehkä vähän tuurillakin pari ihan kivaa kuvaa vaikka kuu nousi nopeasti ja sekoilin upottavassa lumessa Tarmon kanssa.

      Poista
  3. Kuu on kuin leffasta!

    Juhlallisen Mukavaa Vuodenvaihtumista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myös kuun valo oli kuin leffasta, se valaisi ällistyttävän kirkkaasti ja varjot olivat terävät, mutta siitä en saanut yhtään järkevän näköistä otosta.

      Poista
  4. Mahtava otos! Jalustasta on paljon iloa, kun se mahdollistaa pitkät valotusajat. Hienoa kuvausta täällä saa muutenkin jo ihailla, mitähän ensi vuonna on tulossa;)

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että jalustasta on paljon iloa. Katsotaan jaksanko raahata sitä paljon mukanani, mutta ainakin kotona aion käyttää sitä.

      Poista
  5. Kiitos ihanasta blogista! Kaikkea hyvää uuteen vuoteesi 2013!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista kommentista. Onnellista vuotta 2013.

      Poista
  6. Minäkin kiitän sinua kuluneesta vuodesta ja upeasta blogista!
    Täällä on aina ilo käydä ja kauniit kuvat piristävät aina.

    *** Onnellista alkavaa vuotta sinulle! ***

    VastaaPoista
  7. Oi miten hieno kuva kuutamosta! Uteliaana kysyn, millaisella objektiivilla kuvan otit? :)

    Ja kiitos mahtavasta blogistasi! Pidetään yhteyttä blogistaniassa tänäkin vuonna! :)

    VastaaPoista
  8. Objektiivi on Sonyn e-mount SEL55210 E 55–210 mm F4,5–6,3 -zoomteleobjektiivi. Kamerani on Sony Nex-3. Leikkasin kuvaa vielä jonkin verran, jotta sain kuun "lähemmäksi".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että täytyy teleobjektiivit olla käytössä. :) kiitos tiedosta, on kyllä hieno kuva!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.