Makkaratalkoissa suoli loppui kesken, joten lopusta taikinasta pyöriteltiin seuraavana iltana lihapullia, jotka paistettiin uunissa. Juustolla kuorrutettu perunapaistos paistyi uunissa samaan aikaan lihapullien kanssa. Lisäkkeeksi pyöräytin vielä basilikalla höystettyä tomaatti-kaki/persimon-salaattia.
We ran out of casings when making sausages at home, so for the next evening I formed the rest of the meat dough as balls and baked them in oven with potato bake. The simple dinner was served with persimon-tomato salad.
Jessus että näyttää hyvältä, kyllä se on vaan niin ettei perinteisiä lihapullia voitaa mikään:)
VastaaPoistaLöysin tänään tieni sun blogiin ja pitää varmaan tulla uudestaankin, sillä nää sun ruokakuvat näyttää todella herkullisilta. Voi vitja, nälkähän tässä tulee. :)
VastaaPoistaKiitos! Kyllä lihapullat aina ovat maittavia...
VastaaPoista