Start of summer

 
 
 
 
 
 
 
 
Ja yht'äkkiä oli kesä... ainakin hetken. Nostin kukkia parvekkeelle ja ihailin pihan ja luonnon kukoistusta. Puihinkin oli noussut hento viherrys ja satakieli lauloi rannan tuntumassa. Mitä ihanin sää helatorstaille.

edit: huomasin kuvan ottamisen jälkeen hortensian olevan aika nuutuneen näköinen, kastelemalla se kuitenkin virkosi. On kestänytkin jo viikkoja, kauemmin kuin yksikään hortensia ennen tätä. Taitaa toimia joidenkin puutarha-asiantuntijoiden ohje kasvien karaisemisesta antamalla niiden kuivahtaa välillä ....

And suddendly it was summer... at least for a while. I took the first flowers out on the balconay and admired the sudden glory of garden and nature.
edit: after I had photographed the hydrangea, I noted it looked quite tired. it refreshed well after watering and has lasted longer than any hydrangea in my hands ever.

5 kommenttia :

  1. No vihdoinkin se kesä tuli pääkaupunkiinkin!

    Meillä oli Helatorstaina melko epävakaista, välillä satoi ja välillä paistoi. Mutta pääasia, että oli VAPAATA ;)

    Ja nyt voikin jo toivotelle viikonloppuja!

    VastaaPoista
  2. Näin taas pääsi käymään, että yhtäkkiä kaikkialla oli jo vihreää. Eilen metsälenkillä huomasin, että kielot ovat kohta kukassa ja juuri pari päivää sitten niiden lehdet tunkivat mullasta ohuina sukkapuikkoina vasta ylös. Hupsheijaa.... :)

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, kun alkaa vihertämään puissa.

    VastaaPoista
  4. Kunnon kevät tuli jotenkin yht'äkkiä. Toivottavasti tämä on pitkän kuuman kesän alku...

    VastaaPoista
  5. Tuli kyllä ihana kesä!! Mainio homma. Kauniita kuvia olet ottanut. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa kovasti. Your comment makes me happy.